BAZAR

Directorii Primăriei Sectorului 3 au chefuit cu directorii Rosal, după plăți ilegale de 16 mil. lei

Două zile și două nopți, directorii de la Sectorul 3 au chefuit, la începutul lunii februarie, la cel mai luxos hotel din Poiana Brașov. La o parte din petrecere a participat și directorul general Rosal, Bogdan Niculescu, scrie Evenimentul zilei.

Vin, dans pe masă și prietenie prea strânsă între directori și șeful firmei care mătură sectorul. Asta s-a întâmplat la petrecerea care a avut loc la munte, potrivit fotografiilor și informațiilor obținute de reporterii „Evenimentului zilei”. În ceea ce privește nota de plată, atât directorii, cât și șeful Rosal au refuzat să spună cine a achitat petrecerea unde a fost prezent chiar și edilul Sectorului 3, Robert Negoiță, după cum a confirmat și șeful Rosal.

„Primăria Sectorului 3 nu a avut nicio implicare (organizatorică, financiară sau de orice alta natură), în organizarea evenimentului la care faceți referire, acesta neavând, în consecință, un caracter festiv sau oficial”, a specificat Biroul de Presă al Primăriei.

La eveniment au fost prezenţi, la aceeași masă, Marius Mihăiță, secretarul Sectorului 3, al treilea om din primărie, împreună cu Bogdan Niculescu, directorul general al Rosal, în contexul în care Curtea de Conturi a calculat un prejudiciu de peste 16 de milioane de lei din relația de afaceri dintre Sectorul 3 și Rosal pentru anii 2012 și 2013. Marius Mihăiță este, de altfel, cel care dă aviz de legalitate hotărârilor Consiliului Local, inclusiv pentru acelea care au umflat (ilegal, potrivit Curții de Conturi), buzunarele partenerilor – societăți comerciale, potrivit sursei citate.

Dacă secretarul Mihăiță a refuzat să dea vreun răspuns, Bogdan Niculescua spus că s-ar fi întâlnit doar întâmplător cu directorii de la Sectorul 3. „Eu nu am avut nicio treabă. Eu eram cazat tot la Poiana Brașov, cu familia, dar în alt hotel. Asta a fost o chestiune, așa…, vorbind cu colaboratorii direcți am aflat că sunt și ei în Poiană, așa că am trecut și i-am salutat, într-o seară. Nu m-am văzut cu primarul, acesta plecase deja la culcare. Nu am plătit nici măcar cât am consumat eu, nu-mi amintesc să fi plătit ceva, am consumat și eu ceva acolo, un pahar de vin”, a susținut Bogdan Niculescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button