ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Directorii din Pimăria Sector 5, scoşi pe teren într-o vizită de lucru! Piedone îi pune să facă mișcare

Directorii din Pimăria Sector 5 au fost scoşi pe teren într-o vizită de lucru pe raza acestei zone administrativ-teritoriale, potrivit unui comunicat al autorităţii locale, transmis, miercuri.

Directorii, alături de viceprimari şi city manager, se deplasează pe raza Sectorului 5 cu patru microbuze puse la dispoziţie de Primărie. Primarul Cristian Popescu Piedone le-a cerut directorilor ca la finalul vizitei de lucru să întocmească un raport, în funcţie de domeniul de activitate al Direcţiei pe care o conduc, pe care să îl prezinte la cabinetul primarului.

Primăria Sector 5, planuri mari pentru 2021

Anunțul lui Piedone

„V-am promis că angajaţii Primăriei Sectorului 5 vor ieşi din birourile confortabile pentru a vedea exact care sunt problemele cu care vă confruntaţi. Astăzi se întâmplă acest lucru. Directorii, alături de viceprimari şi City Manager, se află în acest moment pe străzile din sector.

Vă rog pe voi, cetăţenii din Sectorul 5, să nu ezitaţi să îi abordaţi, să le spuneţi ce lucruri avem de rezolvat. Directorii vor merge pe teren şi în perioada următoare. În fiecare săptămână, după şedinţa operativă, aceştia vor verifica personal dacă problemele din Sectorul 5 sunt rezolvate”, a transmis Cristian Popescu Piedone.

El a dispus, miercuri, în cadrul unei şedinţe operative, ca toţi directorii de specialitate din Primărie să efectueze o vizită de lucru pe raza sectorului. Edilul a promis încă de la începutul mandatului că angajaţii Primăriei vor merge pe teren, pentru a vedea situaţia reală din Sector şi pentru a afla care sunt problemele cetăţenilor, menţionează autoritatea locală.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button