ÎN BUCUREȘTI

Directorii din mediile private nu vor să se angajeze la Primărie. Nicușor Dan dezvăluie care sunt motivele

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că salariul unui director din Primărie este de aproximativ 2700 de euro lunar.

Directorii din mediile private nu vor să se angajeze la Primărie

Cu toate acestea, Nicușor Dan a declarat că directorii din companiile muncipale câştigă mai mult decât cei din primărie.

Nicușor Dan a povestit că i-a propus unui angajat din mediul privat să treacă director în Primărie, dar acesta refuzat din cauza salariului, pe care l-a considerat mic.

Nicușor Dan dezvăluie care sunt motivele

„În Primăria generală, salariul unui director este de aproximativ 2700 de euro net. Vreau să vă spun că am vrut să aduc un director pe zona de investiţii , care nu a venit la banii ăştia. El, în privat, câştigă 7000-8000”, a declarat Nicușor Dan, potrivit news.ro.

Totodată, întrebat dacă printre cei cu funcţii de conducere se află oameni care au obţinut posturile datorită faptului că au avut susţinere politică, Nicușor Dan a anunţat că va face o analiză cu privire la acest aspect. Prioritatea pe care a avut-o Primarul General al Capitalei, a fost ca instituţiei să nu intre în incapacitate de plată din cauza datoriilor curente ale Primăriei Generale, care erau de 3 miliarde de lei la momentul la care a preluat mandatul, de o mie de ori mai mult decât suma de 3 milioane de lei existentă în conturile primăriei.

Ședință privind bugetul Capitalei pentru 2021

Luni, 15 martie, Nicușor Dan a susținut o conferință de presă privind bugetul Capitalei pentru 2021. „Facem curățenie financiară și punem stop risipei pentru a pregăti dezvoltarea orașului”, a declarat Primarul General al Capitalei pe pagina de Facebook.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a transmis luni că bugetul Bucureştiului pe acest an este unul prin care se vor face lucruri concrete, prin care va fi stopată risipa şi care va deschide calea pentru construcţie. Edilul a declarat că vor fi reduse substanţial sumele pentru festivaluri şi târguri. În total, bugetul ajunge la 5 miliarde lei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button