Directorul medical de la Spitalul Grigore Alexandrescu, secretar al Masoneriei Regulare Universale

de:
18 mai 2014
2 Afișari
Directorul medical de la Spitalul Grigore Alexandrescu, secretar al Masoneriei Regulare Universale

Numirea a fost făcută după ce majoritatea delegaţiilor din cele peste 100 de ţări prezente la conferinţa organizată la Bucureşti, în perioada 14-18 mai, au văzut în Marele Maestru dr. Bălănescu omul potrivit pentru ocuparea poziţiei de secretar executiv.

Masonul român îi urmează în scaun lui Thomas Jackson, o legendă a masoneriei internaţionale care a deţinut această funcţie timp de 16 ani. Postul respectiv este recunoscut ca oferind calitatea de Primus inter Pares, coordonator al întregii colaborări pe lanţul masonic mondial, în ce priveşte pregătirea tuturor evenimentelor care vor avea loc în lume pe timpul mandatului său de cinci ani, scrie Libertatea.ro.

Evenimentul de la Bucuresti reprezintă, astfel, pentru România, o premieră în planul reprezentării la nivel international.

Născut în 1963, dr. Radu Bălănescu, directorul medical Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, este, potrivit CV-ului său, preşedintele Comisiei Naţionale de Chirurgie Pediatrică la nivelul Ministerului Sănătăţii şi conferenţiar Universitar Doctor în Ştiinţe Medicale.

Cookies