Director al Companiei de Autostrăzi, despre superiori: mă supun la umilinţe! Acuzații GRAVE

de:
16 aug. 2015
0 Afișari
Director al Companiei de Autostrăzi, despre superiori: mă supun la umilinţe! Acuzații GRAVE

Ștefan Scoruș, fost director în cadrul Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi din România, a lansat o serie de acuzații la adresa foștilor săi șefi, după ce acesta și-a pierdut recent funcția deținută în cadrul companiei.

„Poate domnul ministru prin Corpul de control sau primul ministru prin Corpul său de control să dispună o anchetă şi la CNADNR. Acolo sunt lucruri mult mai grave decât ceea ce spun colegii mei, iar dovezile sunt acolo. Nu trebuie decât să vină un corp de control, un organ de cercetare abilitat”, a declarat acesta, potrivit digi24.ro.

CITEȘTE ȘI: Șef din CNADNR,despre colegi:Unii directori au case mai mari ca Versailles-ul,deși au lucrat la stat

După ce Direcția de Monitorizare a proiectelor cu finanțare europeană a fost desființată, lui Scoruș i s-a propus o altă funcție, pe care acesta a refuzat-o. Ulterior, a fost supus la mai multe abuzuri, acuză el: „Deoarece nu vreau să accept noua funcţie, mă supun la fel de fel de umilinţe, mi-au luat biroul, m-au ţinut pe holuri, nu au vrut să-mi dea salariul, mi l-au dat parţial. Eu cred că vor să mă forţeze să plec din companie şi eu fac parte din gaşca celor incomozi şi deci şi eu trebuie să fiu eliminat”, susține Scoruș.

Ștefan Scoruș nu este primul director din CNADNR care acuză nereguli în companie. 

Alin Goga, director suspendat din CNADNR, susține că superiorii săi au case impresionante, deși au lucrat doar la stat. Goga lansează o serie de acuzații la adresa acestora. Vezi mai multe detalii AICI.

Cookies