ARHIVA B365

Directoarea unei grădiniţe din Capitală, înjunghiată de către fostul soţ în biroul ei, a murit

Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 12.20 a fost semnalat la 112 că o femeie a fost înjunghiată, iar cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului Bucuresti şi de Serviciul Omoruri.

Incidentul a avut loc în incinta unei grădiniţe private din sectorul 2 al Capitalei, unde femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată de către soţul său. Ea a fost găsită în stop cardio-respirator de către echipajele medicale ajunse la faţa locului, fiind transportată la Spitalul Floreasca. Medicii nu au mai putut să o salveze, femeia decedând la spital.

Potrivit unor surse judiciare, victima, Nicoleta Botan, ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei soţ, Maius Cristian Botan, motiv pentru care ea obţinuse în instanţă, un ordin de restricţie pe numele său. Ca urmare, bărbatul fusese evacuat din casă şi nu se putea apropia la o distanţă mai mare de 200 de metri atât faţă de fosta soţie, cât şi faţă de cei doi copii ai lor.

Sursele citate au precizat că în jurul orei 12.00 bărbatul ar fi pândit-o pe Nicoleta Botan şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Ulterior, acesta a fugit şi a fost prins la scurt timp de poliţiştii Secţiei 8, care l-au predat ofiţerilor Serviciului Omoruri.

Primele informaţii arătau că incidentul a avut loc în apropierea grădiniţei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button