ARHIVA B365

Directoare din cadrul MDRT, cu două apartamente de la ANL Henri Coandă

Alina Ioana Dincă, directorul general al Direcţiei Generale Economice şi Administrativ, din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), are, împreună cu soţul său, două locuinţe în cartierul ANL Henri Coandă, pe lângă alte proprietăţi imobiliare pe care le au cei doi soţi, informează Money.ro.

Dincă este şi membru în Consiliul de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, din 2010, instituţie subordonată MDRT, şi membru în Consiliile de Administraţie a SC Parc Hotel SA, Centrul Naţional de Învăţământ Turistic (CNIT) şi cenzor în cadrul SC Predeal SA.

Directoarea din cadrul MDRT are un apartament pe strada Gârleni din Bucureşti, unul în Calea 13 septembrie, cumpărat împreună cu soţul, dar şi o locuinţă în cartierul ANL Henri Coandă, pe care o va primi după finalizarea construcţiei. Soţul lui Dincă, dispecer la CET Grozăveşti, are un apartament pe strada Chilia Veche, unul pe strada Caloian Judeţul  şi o casă, de 190 mp, în construcţie la Câmpina. În 2010, acesta a mai cumpărat o locuinţă ANL în cartierul bucureştean Brâncuşi. Soţul directoarei mai are şi două terenuri în Breaza şi în Câmpina.

Directoarea susţine că, deşi nu îndeplineşte anumite condiţii pentru contractarea unei locuinţe de la ANL, fiiindcă are mai multe case, criteriile de calificare pentru accesarea unui apartament prin ANL sunt doar pentru punctare şi nu eliminatorii. Dincă mai spune că, deşi este membru în Consiliul de Administraţie al ANL şi are apartamente de la ANL, nu este într-un conflict de interese pentru că a contractat casele cu câţiva ani înaintea preluării funcţiei în CA al Agenţiei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button