LA MINE-N CARTIER

Direcția de Impozite și Taxe Locale Sector 1 va funcţiona într-un nou sediu

Punctele de încasare situate în Str. Calea Griviței nr. 208, Str. Pajura nr. 13 și Șos. București-Ploiești nr. 9-13 își vor desfășura în continuare activitatea în locațiile respective.

Pentru a limita timpul pe care contribuabilii trebuie să îl piardă cu achitarea taxelor şi impozitelor locale, Primăria Sectorului 1 a pus la dispoziţia acestora o paletă largă de modalităţi de plată: plata electronică (prin internet banking), plata cu numerar, plata cu cardul, plata prin ordin de plată sau plata prin mandat poştal.

Contribuabilii care doresc să plătească impozitul prin internet trebuie să aibă un cont de internet banking deschis la orice bancă din care să facă un virament bancar, în lei, din contul propriu în contul IBAN asociat tipului de impozit pe care îl are de achitat. Contul IBAN al Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 1 poate fi identificat consultând site-ul http://www.impozitelocale1.ro/, secţiunea „Lista conturi IBAN”.

Bucureștenii din Sectorul 1 care doresc să achite cu numerar, pot face plata la unul din sediile instituţiei situate în: Str. Piața Amzei nr. 13 (începând cu data de 3 septembrie); Calea Griviţei nr. 208; Str. Pajurei nr. 13; Șos. Bucureşti-Ploieşti nr. 9-13 (în incinta Primăriei Sectorului 1).

Pentru plata cu cardul comisionul este zero, iar operaţiunea se poate face cu orice card – de debit sau credit – emis de către orice bancă. Plata se poate face total sau parţial, la fel ca în cazul în care se plăteşte cu numerar, şi nu se percepe comision suplimentar la efectuarea tranzacţiei.

Pe lângă taxe şi impozite, cetăţenii îşi pot plăti şi amenzile contravenţionale, doar pe baza datelor din procesul verbal. Se acceptă la plată următoarele tipuri de card, indiferent dacă sunt carduri emise de bănci româneşti sau bănci străine: Carduri ce poartă marca VISA – Visa Classic Card, Visa Premier Card (Golden Card), Visa Business Card; Carduri ce poartă marca Eurocard/Mastercard – Mass Card, Gold Card, Business Card, Signia Card.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button