ARHIVA B365

Fabrică de diplome false, în centrul Capitalei. Patronul falsifică semnătura unui mort

Diploma atestă că beneficiarul a făcut cursuri de instruire antidrog şi costă 250 de lei. Ce frapează este semnătura lui Gheorghe Comănescu, fost preşedinte al unei Asociaţii Antidrog, decedat cu mulţi ani în urmă, dar şi cea a lui Pavel Abraham, fost şef al Poliţiei. Abraham n-a fost de faţă la completarea actului, scrie rtv.net.

Jurnaliştii România TV l-au găsit pe patronul fabricii de diplome şi au aflat că acesta îşi atrage clienţii şi cu apartamente ANL. Una dintre victimele sale s-a plâns reporterului: „I-am dat şi eu 3.000 de euro pentru o casă de la ANL pentru care spune că îmi dă repartiţia. I-am dat un set de documente, de acte. Am 50 de ani, dar n-am întâlnit un asemenea escroc”.

Între timp, în mai puţin de 15 minute în care nu s-a pomenit nicio clipă de droguri, diplomele solicitate de reporter escrocului, au fost gata. Ele au fost filmate cu camera ascunsă când erau necompletate, dar şi la sfârşit, după ce au apărut în mod miraculos cele două semnături.

La vederea camerei de filmat, fabricantul de diplome s-a speriat, deşi în discuţiile anterioare se recomanda ca fost poliţist şi brava gălăgios cu relaţiile lui.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button