DIPLOMA Show revine la București. Cea de-a IX a ediție le aduce bucureștenilor petreceri și expoziții extraordinare

04 oct. 2022
404 Afișari
DIPLOMA Show revine la București. Cea de-a IX a ediție le aduce bucureștenilor petreceri și expoziții extraordinare
DIPLOMA Show revine la București. Cea de-a IX a ediție le aduce bucureștenilor petreceri și expoziții extraordinare / sursă foto: Facebook-Diploma

Timp de 10 zile, Combinatul Fondului Plastic din București devine gazda unui festival dedicat artei. Este vorba despre DIPLOMA show, cea de-a IX-a ediție mai exact. Evenimentul va avea loc în perioada 7 – 16 octombrie.

DIPLOMA Show revine la București

DIPLOMA Show le aduce bucureștenilor un festival al noii generații de artiști, arhitecți și designeri din România. Participanții vor avea parte de expoziții, petreceri, instalații și contexte sociale extraordinare de care să se bucure.

DIPLOMA Show va fi deschis publicului de vineri, 7 octombrie 2022, ora 19:00. Festivalul ține 10 zile, iar programul acestuia va fi următorul:

  • În timpul săptămânii: între orele 16:00 – 22:00,
  • În weekend: între orele 10:00 – 22:00,
  • În cele doua sâmbete ale evenimentului (8 și 15 octombrie): între orele 10:00 – 24:00.

Expoziția centrală a evenimentului organizat de The Institute va fi organizată în 5 pavilioane ale Combinatului Fondului Plastic. Aceasta va cuprinde 123 de proiecte artistice din 17 discipline creative precum: fashion, design de obiect, sculptură, design grafic, arhitectură, foto-video, pictură și multe altele.

Intrarea la acest eveniment este gratuită. Pentru participare este totuși nevoie de o rezervare prealabilă pe care o puteți face AICI.

Bucureștenii vor avea parte de petreceri și expoziții extraordinare

Pe lângă impresionanta expoziție centrală a DIPLOMA Show, bucureștenii vor putea lua parte la o serie de evenimente și momente inedite.

Atât în primul, cât și în cel de-al doilea weekend al festivalului vor fi organizate diferite petreceri pentru publicul prezent la eveniment. În data de 8 octombrie 2022 va avea loc „Talent party”, care aduce artiști din noua generație în cadrul unei petreceri inedite.

În data de 13 octombrie 2022 va avea loc „Open Doors”, în cadrul căruia galeriile și atelierele artiștilor de la Combinatul Fondului Plastic vor fi deschise publicului pentru o seară.

De asemenea vor fi organizate și workshop-uri destinate înțelegerii mediului înconjurător și prezentării unor cunoștințe elementare de arhitectură și planificare urbană.

Spațiul exterior al Combinatului va fi și el transformat pe perioada festivalului. Va deveni un loc plăcut unde să poată fi petrecut timpul liber pe tot parcursul evenimentului. Acesta va fi amenajat de către o echipă de arhitecți și urbaniști BAZA.

Cookies