ARHIVA B365

Dinu Patriciu, executat silit de un subordonat de la „Adevărul”

Potrivit unui dosar înregistrat la Judecătoria Sectorului 1, pe 23 ianuarie 2013, Peter Imre – fost director general al Adevărul Holding, îi cere lui Dinu Patriciu suma de 80.000 de euro, scrie evz.ro. Instanţa a admis, fără cale de atac, executarea silită a afaceristului. În plus, Patriciu este executat silit şi de alţi foşti parteneri de afaceri, acesta fiind vânat şi de bănci. 

Patriciu l-a numit pe 1 aprilie 2010 în funcţia de Director General al Adevarul Holding pe Peter L. Imre, după acesta fusese îndepărtat din funcţia de Corporate Affairs Manager la compania Philip Morris. La sfârșitul anului trecut, Dinu Patriciu a vând trustul media omului de afaceri Cristi Burci, iar Adevărul Holding este condus în continuare de Peter Imre.

În prezent, Dinu Patriciu se află în proces de divorţ cu soţia sa, Dana. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) îl acuză pe omul de afaceri că divorţează de ochii lumii, ca să-şi salveze jumătate din avere.

Peter Imre a fost chemat și ca martor de către soția lui Dinu Patriciu, în procesul în care vrea să îl declare incompetent pe soțul său. Sotia lui Patriciu a solicitat instantei s-o numeasca tutore al sotului sau, in conditiile in care aceasta afirma ca judecata lui Dinu Patriciu ar fi fost afectata de ultimele probleme de sanatate prin care a trecut. Dana Patriciu sustine ca Dinu Patriciu nu mai are discernamant si cere instantei ca ea sa fie cea care sa-i administreze averea (deocamdata, bunurile comune – pana la pronuntarea divortului).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button