DINU PATRICIU A MURIT. Unde va fi înhumat omul de afaceri

de:
20 aug. 2014
6 Afișari
DINU PATRICIU A MURIT. Unde va fi înhumat omul de afaceri

DINU PATRICIU A MURIT. Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit, marţi, într-o clinică din Londra. Cele două fiice, Ana şi Maria, dar şi fratele omului de afaceri, Şerban, au fost lângă acesta până când şi-a dat ultima suflare, scrie spynews.ro.

DINU PATRICIU A MURIT. „Fetele şi Şerban (fratele lui Dinu Patriciu – n.r.) sunt acolo cu el. Nu va fi adus în ţară. Înmormântarea va avea loc acolo, la Londra, într-un cerc foarte restrâns”, a spus Monica Patriciu, mama afaceristului răpus de o boală necruţătoare.

DINU PATRICIU A MURITDinu Patriciu, om de afaceri, politician şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 64 de ani. Dinu Patriciu a aflat că este grav bolnav în urmă cu câţiva ani. Boala a avansat în timp, iar după o serie de analize făcute la clinicile din străinatate, medicii l-au pus pe lista de aşteptare pentru a primi un transplant de ficat. La sfârşitul anului 2012, doctorii i-au transplantat un ficat prelevat de la un donator în moarte cerebrală.

Cookies