Dinozauri robotizați în mărime naturală, în București- VEZI CUM ARATĂ

de:
11 iul. 2012
2 Afișari
Dinozauri robotizați în mărime naturală, în București- VEZI CUM ARATĂ

Dinozaurii au fost aduși din Germania, de la Nurnberg, spune Mircea Robu, managerul turneului cu dinozauri. Majoritatea exponatelor sunt realizate de un german, deținătorul expoziției, dar mai sunt și unele cumpărate din Asia.

Fiul creatorului de dinozauri german a declarat pentru reporterii B365.ro că anul acesta expoziția va fi ținută în toate orașele mari din România, iar următoarea destinație a turul pe care dinozaurii îl fac prin Europa este Bulgaria.

Expoziția conține 32 de replici de dinozauri, de la cel mic care se naște din ou și până la cel mai mare, Diplodocus, de 30 de metri lungime. Vedetele expoziției sunt șase dinozauri robotizați care scot sunele, mișcă, iar unul dintre ei, Tyrannosaurus Rex, poate fi călărit pentru suma de 10 lei.

La fiecare exponat avem o descriere în limba română care ne informează despre specia pe care o reprezintă. În plus, atât adulții, cât și copiii pot urmări documentare despre viața dinozaurilor.

Aceasta nu este prima ediție a expoziției în București, ea s-a mai ținut și în Carrefour Orhidea.

Copiii care vor să rămână cu o amintire de la expoziție pot cumpăra de la magazinul de la ieșire dinouzauri în miniatură, cu prețul de la 10 până la 70 RON.

 Pentru a oferi cât mai multor vizitatori şansa de a admira exponatele, sâmbătă, 14 iulie și duminică, 15 iulie, accesul va fi permis în intervalul orar 11.00 – 21.30. În restul zilelor intrarea se va face începând cu ora 16.00. 

Preţul unui bilet este de 25 de lei pentru adulţi, respectiv 20 de lei pentru copii. 

Cookies