DINAMO VS PANDURII TG JIU, AZI, SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE 2015, în LIGA I, LIVE LA TV

de:
12 dec. 2015
0 Afișari
DINAMO VS PANDURII TG JIU, AZI, SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE 2015, în LIGA I, LIVE LA TV

DINAMO – PANDURII TG JIU, AZI, SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE 2015, în LIGA I, LIVE LA TV. În cele 6 meciuri directe din acest an între Dinamo şi Pandurii a fost o medie de aproape 4 goluri pe meci, iar ambele echipe au înscris de fiecare dată, mai puțin în partida din Cupa Ligii, din luna septembrie, câștigată de echipa lui Mircea Rednic cu scorul de 2-0.

Ultima întâlnire dintre gorjeni și bucureșteni a avut loc pe 28 octombrie, în Cupa României. Dinamo s-a impus atunci cu 3-2, la Turnu Severin, revenind în repriza secundă, prin golurile lui Rotariu și Vojnovic, după ce fusese condusă la pauză, scor 2-1, scrie digisport.ro.

În primele trei meciuri din 2015, cei de la Pandurii s-au impus de fiecare dată, au eliminat-o pe Dinamo din Cupa Ligii, însă roș-albii și-au luat revanșa în acest sezon și sunt neînvinși în fața echipei lui Edi Iordănescu, bifând două victorii și un rezultat de egalitate.

MECIURILE DIRECTE DINTRE PANDURII ȘI DINAMO, ÎN 2015:

28.10.2015 Pandurii – Dinamo 2-3 (Cupa României, optimi)
10.09.2015 Pandurii – Dinamo 0-2 (Cupa Ligii, optimi)
29.08.2015 Pandurii – Dinamo 2-2 (Liga 1)
28.04.2015 Pandurii – Dinamo 3-2 (Liga 1)
10.03.2015 Dinamo – Pandurii 1-3 (Cupa Ligii, retur semifinale)
17.02.2015 Pandurii – Dinamo 2-1 (Cupa Ligii, tur semifinale)

DINAMO VS PANDURII TG JIU, AZI, SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE 2015, în LIGA I, LIVE LA TV. Peste 80 de poliţişti bucureşteni vor acţiona astăzi, 12 decembrie a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „DINAMO” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. DINAMO 1948 BUCUREŞTI şi C.S. PANDURII LIGNITUL TÂRGU JIU.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

DINAMO VS PANDURII TG JIU, AZI, SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE 2015, în LIGA I, LIVE LA TV. Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

DINAMO – PANDURII TG JIU, AZI, SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE 2015, în LIGA I, LIVE LA TV. Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.

DINAMO – PANDURII TG JIU, AZI, SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE 2015, în LIGA I, LIVE LA TV. Când e meciul, la ce oră e meciul: Meciul DINAMO VS PANDURII are loc AZI, SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE 2015, de la ora 20.30. Cine transmite meciul: Meciul DINAMO – PANDURII TG JIU va fi transmis LIVE LA TV de Digi Sport şi Dolce Sport.

Cookies