ARHIVA B365

DINAMO – UNIVERSITATEA CLUJ. SCOR FINAL 3-2

UPDATE: SCOR FINAL:  DINAMO – UNIVERSITATEA CLUJ 3-2. Au executat în ordine: Pablo Ceppelini 0-1 (gol), Cosmin Matei 1-1 (gol), Raul Costin 1-1 (ratare – peste poartă), Elton 2-1 (gol), Sasa Stojanovic 2-1 (ratare), Ionuţ Nedelcearu 2-1 (ratare), Dino Skvorc 2-1 (ratare – apără Traian Marc), Mansaly Boubacar 2-1 (ratare – apără Emilian Dolha), Lorant Kovacs 2-2 (gol), Valentin Lazăr 3-2 (gol) 

UPDATE: SCOR DUPĂ PRELUNGIRI: DINAMO – UNIVERSITATEA CLUJ 0-0. Urmează lovituri de departajare.

UPDATE: La finalul celor două reprize DINAMO – UNIVERSITATEA CLUJ SCOR FINAL 0-0. Urmează prelungirile.

DINAMO – UNIVERSITATEA CLUJ, LIVE LA TV, AZI, sâmbătă, 13 decembrie 2014. Dinamo a întâlnit, sâmbătă, pe teren propriu echipa Universitatea Cluj în Cupa Ligii. 

Dinamo, formaţie umilită în ultima etapă, 1-6 la Giurgiu cu Astra, va întâlni Universitatea Cluj, grupare care a şters pe jos în etapa precedentă cu Ceahlăul, în deplasare, scor 6-0. “Mergem la Bucureşti pentru continua șirul victoriilor. Întâlnim un adversar rănit în orgoliu, știm ce înseamnă un animal rănit. Tratez acest meci ca şi pe celelalte. Dinamo este o echipă foarte bună, cu jucători valoroși. Va fi un meci ciudat împotriva lui Dănciulescu, avem același nașși suntem foști colegi”, a declarat antrenorul şepcilor roşii, George Ogăraru, potrivit puterea.ro.

Clujenii s-au calificat in aceasta faza dupa un 1-0 cu Petrolul in optimile de finala si-i vor infrunta pe “ros-albi” in cautarea primei victorii dupa sapte meciuri in care au inregistrat patru infrangeri si trei egaluri. Ultimul succes al lui “U” cu Dinamo dateaza de pe 1 aprilie 2011. In ceea ce-i priveste pe “caini”, acestia au ajuns in sferturi dupa 3-1 in fata Concordiei Chiajna.

DINAMO-UNIVERSITATEA CLUJ, SÂMBĂTĂ, 13 DECEMBRIE De partea celaltă, Danciu va renunţa la funcţia onorifică de antrenor principal, după numai trei meciuri pe banca roş-albilor: “Nu mai rămân antrenor la Dinamo. Nu mai continuu şi gata. Chiar dacă cei din conducere îmi vor spune că n-au altă soluţie, tot nu voi mai continua. Încă nu sunt pregătit. Sunt anumite etape pe care trebuie să le parcurgi pentru a ajunge antrenor. Nu regret că am acceptat oferta clubului. Ţin mult la jucători. Singura modalitate de a ieşi din această situaţie este de a câştiga meciul de sâmbătă cu Universitatea Cluj”.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

DINAMO-UNIVERSITATEA CLUJ, SÂMBĂTĂ, 13 DECEMBRIE.  În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

DINAMO-UNIVERSITATEA CLUJ, SÂMBĂTĂ, 13 DECEMBRIE. Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

DINAMO-UNIVERSITATEA CLUJ, SÂMBĂTĂ, 13 DECEMBRIE. Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

– manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;

– respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;

– nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;

– adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

DINAMO-UNIVERSITATEA CLUJ, SÂMBĂTĂ, 13 DECEMBRIE. Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button