DINAMO – U. CLUJ 6-0. Ganea: „Am fost ruşinea ţării”

de:
24 aug. 2013
6 Afișari
DINAMO - U. CLUJ 6-0. Ganea:

Formaţia Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 (3-0), echipa Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii I. Pentru Dinamo au marcat D. Grigore ’29, ’45 (ambele penalti), Boubacar ’30, Luchin ’57, Curtean ’69 şi Rotariu ’85.

Tehnicianul formaţiei Universitatea Cluj, Ionel Ganea, a declarat, vineri, că echipa sa a fost ruşinea ţării în meciul cu Dinamo, scor 0-6, contând pentru etapa a VI-a a Ligii I, subliniind că scorul nu reflectă realitatea din teren.

„A fost un meci pe care l-am început foarte bine, pe care l-am avut în mână. Când ai însă ocazii trebuie să marchezi. Noi nu am putut şi cred că momentul psihologic a fost la primul penalti, după care noi nu ne-am mai redresat. Ne-a fost foarte greu şi vor rămâne doar fotbaliştii care îşi doresc să muncească. Mi-e greu să lovesc într-un jucător, toată echipa am pierdut. Mulţi jucători nu au o pregătire fizică foarte bună. Ei au zis că dacă ştiu să dea cu piciorul în minge e de ajuns. Ei sunt motivaţi, dar aici intervine şi personalitatea jucătorului în faţa porţii. Vor mai veni unul sau doi jucători, vom vedea. În momentul de faţă am fost ruşinea ţării. Scorul nu reflectă realitatea din teren, dar asta e, am pierdut cu 6-0, trebuie să lăsăm capul jos şi să muncim. Nu eu l-am salvat pe Mulţescu, l-a salvat echipa dânsului”, a declarat Ganea, citat de Realitatea.net.

Antrenorul Gheorghe Mulţescu a declarat, vineri, că în meciul cu Universitatea Cluj s-au realizat multe lucruri bune, care trebuie continuate. „Am început mai greu, ne-au trecut gloanţele pe la ureche, ei aşteptau să greşim şi am suferit în primele minute ale meciului. Astăzi s-a văzut de ce m-am zbătut să rămână Dănciulescu la echipă. E un model pentru toţi fotbaliştii, ştiam că va fi nevoie de el şi asta s-a întâmplat astăzi. Am avut o săptămână grea, pentru mine e important ca jocul să funcţioneze, dar şi scorul contează. Mi-a fost mai uşor după ce am reuşit să înscriem, fotbaliştii au arătat că ştiu ce vor. E greşit spus că şi-a revenit echipa, am materializat ocaziile avute, am avut mai multă precizie şi asta a contat la moralul jucătorilor, aşa se întâmplă la jucătorii tineri. Era un moment greu, aveam nevoie de jucători cu experienţă, Dănciulescu, Grigore, apoi i-am aruncat în luptă şi pe cei tineri. Eu ştiu dacă sunt liniştit? Eu trebuie să stau cu puşca la picior şi geamantanul la uşă. Îl simt ca pe un nou început, s-au realizat multe lucruri bune azi, care trebuie continuate. Eu le-am zis jucătorilor că şi-au creat singuri un dezavantaj, că au ridicat ştacheta sus şi trebuie să o ţină acolo”, a declarat Mulţescu.

Cookies