ARHIVA B365

Dinamo-Steaua, meci de mare risc: Desfășurare de forțe a Poliției pentru derby

Poliţiştii vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, dar şi în alte zone în care este necesară prezenţa acestora.

Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează prevenirea manifestărilor violente, a actelor de vandalism sau a altor fapte antisociale. În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, a furturilor din poşete sau buzunare, dar şi a celor din autoturisme.

În același timp, poliţiştii  rutieri  îşi  vor  intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele cu trafic intens şi risc ridicat de accidente, în vederea fluidizării traficului, prevenirii evenimentelor rutiere şi depistării celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, în situaţia în care, la finalul partidei vor exista deplasări ale grupurilor organizate de suporteri în diverse zone ale Capitalei, dispozitivul de ordine publică va fi adaptat şi, eventual, suplimentat pentru menţinerea la un nivel corespunzător a gradului de siguranţă civică.

De asemenea, Jandarmeria Capitalei a anunțat că peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre DINAMO – STEAUA, din cadrul Ligii I, care se va disputa vineri, 10 mai, pe Arena Naţională din Capitală, începând cu ora 21.00.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor:

  • să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • să adopte un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi;
  • să nu consume băuturi alcoolice dacă intenţionează să conducă  autovehicule;
  • să respecte indicaţiile agenţilor rutieri care dirijează traficul rutier.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button