ȘTIRI

DINAMO – STEAUA. Măsuri de ordine luate de Jandarmerie și Poliție: 800 jandarmi, 300 polițiști

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Pentru evitarea incidentelor, accesul suporterilor echipei Dinamo Bucureşti se va face doar prin intrările situate pe strada Mr. Coravu şi B-dul Pierre de Coubertin, intrarea din B-dul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei Steaua Bucureşti. Pentru această partidă organizatorul a pus la dispoziția suporterilor oaspeți 5000 de bilete.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

 Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, prin prevenirea manifestărilor violente, a actelor de vandalism sau a altor fapte antisociale.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă  risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

– manifestaţi  răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură; 

– respectaţi indicaţiile forţelor de ordine  şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier; 

– nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule; 

– adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button