DINAMO-STEAUA, JOI, 3 MARTIE 2016, meci în semifinala Cupei României. SCOR FINAL 0-0

de:
03 mart. 2016
7 Afișari
DINAMO-STEAUA, JOI, 3 MARTIE 2016, meci în semifinala Cupei României. SCOR FINAL 0-0

DINAMO-STEAUA, JOI, 3 MARTIE 2016. SCOR FINAL 0-0. Meciul Dinamo-Steaua s-a încheiat cu scorul final 0-0. 

Meciul s-a terminat la egalitate, după ce Steaua a dominat partida şi a avut 5 ocazii mari de gol, Dinamo asteptând pe contraatac, scrie sport.ro. Calificarea în finalăa se va decide în retur.

DINAMO-STEAUA, JOI, 3 MARTIE 2016. SCOR FINAL 0-0. Meciul Dinamo-Steaua s-a încheiat cu scorul final 0-0. Dinamo și Steaua a jucat joi seară în prima manșă a semifinalei Cupei României. Ieri, în prima semifinală, ASA Tg. Mureș și CFR Cluj au terminat la egalitate, 0-0.

Prima repriză a partidei DINAMO-STEAUA a fost dominată de roş-albaştri care au ratat două ocazii mari prin Chipciu. Dinamoviştii au preferat să se apere şi să joace pe contraatac, neavând nicio ocazie de gol, comentează sport.ro.

Omul primei reprize a fost însă Radu Petrescu, cel care a refuzat corect 3 penalty-uri pentru Dinamo şi o lovitură liberă de la marginea careului pentru Steaua.

Cupa României DINAMO – STEAUA. Măsuri de ordine publică impuse de Jandarmerie pe stadionul „Dinamo”

Peste 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei au asigurat măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce au fost prezenţi la meciul de fotbal dintre F.C. DINAMO Bucureşti – F.C. STEAUA Bucureşti, din cadrul Ligii I, disputat joi, 03 martie a.c., pe stadionul „Dinamo” din Capitală, începând cu ora 20.30.

Reghecampf, despre meciul cu Dinamo din Cupă: Cel mai important lucru este să nu primim gol

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, a anunțat, miercuri, că prioritatea sa este câștigarea titlului, de aceea, în derby-ul cu Dinamo de joi, din prima manșă a semifinalelor Cupei României, își propune să nu piardă.

DINAMO-STEAUA, JOI, 3 MARTIE 2016. Echipele de start:

Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Mevlja, Puljici, Vl. Olteanu – P. Anton (C), Nedelcearu – D. Rotariu, Palici, Romario- Gnohere
Râmniceanu, Bicfalvi, Bartalstovu, Costache, Marc, Lazăr, Corbu

Steaua: Cojocaru – Râpă, Papp, Tamaș, Momcilovici – Bourceanu, L. Filip – Enache,Chipciu (C), Hamroun – Tade
Rezerve: Niță, Carp, Stanciu, Muniru, Toșca, Pintilii, Popa

Cookies