ARHIVA B365

DINAMO-STEAUA. Ce ofertă a primit Reghecampf înainte de marele meci

DINAMO-STEAUA LIVE. Laurentiu Reghecampf poate parasi gruparea ros-albastra dupa ce a primit o oferta tentanta chiar inainte de DINAMO-STEAUA. Presa araba anunta ca Reghecampf este dorit de Al-Nasr, ocupanta primului loc din Arabia Saudita. Actualul antrenor, Daniel Carreno, si-a anuntat plecarea, iar seicii l-au trecut pe lista, pe langa Reghecampf, si pe Herve Renard, de la Sochaux. Salariul pe care seicii sunt dispusi sa il ofere noului antrenor trece de 1 milion de dolari pe an, scrie romaniatv.net.

Reghecampf, care se pregateste de meciul DINAMO-STEAUA, a mai primit oferte din Rusia, Germania si Ucraina, insa le-a refuzat pentru a continua la echipa din Ghencea. Contractul sau la Steaua va expira in 2015.

DINAMO-STEAUA LIVE. Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la DINAMO-STEAUA, meci contând pentru returul semifinalelor Cupei României. DINAMO-STEAUA se joacă, joi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

DINAMO-STEAUA LIVE. Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, accesul spectatorilor la meciul DINAMO-STEAUA se va face începând cu ora 18:00 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă înainte de DINAMO-STEAUA, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

De asemenea, pentru evitarea incidentelor la partida DINAMO-STEAUA, accesul suporterilor echipei Dinamo se va face doar prin intrările situate pe strada Mr. Coravu şi B-dul Pierre de Coubertin, intrarea din B-dul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei Steaua.

DINAMO-STEAUA LIVE. Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor de la DINAMO-STEAUA să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

DINAMO-STEAUA, meci contând pentru manşa retur a semifinalei Cupei României, se va disputa, joi, pe Arena Naţională, de la ora 20:30. În tur a fost STEAUA-DINAMO 5-2.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button