DINAMO-STEAUA. Reghecampf: Se poate întâmpla orice la un meci Dinamo – Steaua

de:
15 apr. 2014
0 Afișari
DINAMO-STEAUA. Reghecampf: Se poate întâmpla orice la un meci Dinamo - Steaua

DINAMO-STEAUA. „Se poate întâmpla orice la un meci Dinamo – Steaua, dar eu cred că în momentul de faţă Steaua este pregătită să facă faţă acestor meciuri. Ştim foarte bine că ne aşteaptă un meci foarte greu. Dinamo a jucat foarte bine la Piatra Neamţ şi cu siguranţă îşi doresc să spele imaginea acelui rezultat din primul tur. Suntem conştienţi că stadionul va fi alături de ei, iar fanii vor încerca să-i ajute să aibă parte de un rezultat pozitiv. În momentul de faţă nu cred că mai contează cu cine vom juca finala”, a spus Reghecampf.

DINAMO-STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a afirmat că îşi doreşte ca în partida cu Dinamo ambele echipe să demonstreze că întrecerea internă este una puternică. „Mă bucur foarte mult să aud că există un interes foarte mare din partea fanilor să vină la acest meci. Cred că este important, atât pentru noi, cât şi pentru cei de la Dinamo, să jucăm din nou cu un stadion plin, să demonstrăm tuturor că acest campionat este puternic, prezintă interes şi cel mai bun să câştige după cele 90 de minute care vor fi de jucat sau, dacă vor fi prelungiri, vom vedea”, a completat Reghecampf.

Pe de altă parte, Laurenţiu Reghecampf a precizat că Viitorul Constanţa, grupare patronată de Gheorghe Hagi, nu are nevoie de ajutorul Stelei pentru a evita retrogradarea. „Nu cred că Gică Hagi are nevoie de ajutorul nostru. Sunt sigur că va reuşi să se salveze prin forţele proprii, iar noi trebuie să câştigăm pentru a ne îndeplini obiectivul”, a adăugat Reghecampf. Tehnicianul stelist susţine că jucătorii săi au nevoie de vacanţă, pentru că îi aşteaptă un sezon 2014/2015 mult mai dificil decât cel actual.

DINAMO-STEAUA. „Noi nu avem cum să riscăm programul de pregătire pentru preliminariile care ne aşteaptă. Noi începem preliminariile pe 16 iulie, deci avem patru săptămâni la dispoziţie să ne pregătim, ceea ce e foarte puţin. Ne aşteaptă meciurile din preliminarii, campionatul şi meciurile de la echipa naţională. Jucătorii îşi doresc enorm de mult să plece în vacanţă, dar în acelaşi timp îşi doresc enorm de mult să meargă şi la echipa naţională. Îşi doresc să câştige şi campionatul şi Cupa României. Sunt foarte multe lucruri pe care şi le doresc jucătorii noştri. De vacanţă cu siguranţă au nevoie. Dacă vor fi selecţionaţi, trebuie să meargă la echipa naţională. Este datoria lor”, a subliniat Reghecampf.

Sursa: realitatea.net

Cookies