ARHIVA B365

DINAMO – STEAUA, 17 APRILIE 2014. Mihnea Ionescu, liderul galeriei dinamoviste, audiat la DIICOT

DINAMO – STEAUA, 17 APRILIE 2014. Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura teritorială Bucureşti a deschis un dosar de cercetare, după ce jandarmii au găsit asupra lui Mihnea Ionescu, la un control corporal, aproximativ două grame de substanţe halucinogene, au precizat sursele judiciare, pentru Mediafax.

DINAMO – STEAUA, 17 APRILIE 2014. Mihnea Ionescu ar urma să se prezinte, în cursul zilei de vineri, în faţa anchetatorilor, pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţiile şi pentru a fi audiat în legătură cu proveninţa stupefiantelor.

DINAMO – STEAUA, 17 APRILIE 2014. Sursele citate nu au putut preciza dacă pe numele acestuia a fost începută urmărirea penală sau dacă a fost pusă în mişcare acţiunea penală.

DINAMO – STEAUA, 17 APRILIE 2014. Potrivit unor surse din Poliţie, Mihnea Ionescu avea drogurile în spatele curelei, ambalate într-o bucată de hârtie. Sursele citate au precizat, pentru MEDIAFAX, că acestea au fost trimise la laborator pentru expertiză, iar la prima vedere este vorba despre maxim două grame de „substanţă vegetală”, care după miros pare a fi canabis.

DINAMO – STEAUA, 17 APRILIE 2014. Potrivit legii, pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, Mihnea Ionescu riscă între trei luni şi doi ani de închisoare sau amendă.

DINAMO – STEAUA, 17 APRILIE 2014. Mihnea Ionescu, supranumit „Profesorul”, a fost surprins, înaintea meciului din manşa secundă a semifinalelor Cupei României – Timişoreana, la intrarea pe Arena Naţională din strada Pierre de Coubertin, când vindea fulare cu mesaje obscene la adresa formaţiei Steaua.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button