ȘTIRI

DINAMO-STEAUA, 17 APRILIE 2014: 300 de poliţişti prezenţi la DINAMO-STEAUA, din 17 APRILIE 2014

DINAMO-STEAUA, 17 APRILIE 2014:  Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră, informeaza un comunicat de presa remis de autoritati.

DINAMO-STEAUA, 17 APRILIE 2014:  În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

DINAMO-STEAUA, 17 APRILIE 2014: Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

DINAMO-STEAUA, 17 APRILIE 2014: Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

DINAMO-STEAUA, 17 APRILIE 2014:  Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

sa manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
sa respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul
rutier;
sa nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
sa adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la
trafic;

DINAMO-STEAUA, 17 APRILIE 2014:  Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button