ARHIVA B365

DINAMO-STEAUA, 17 APRILIE 2014 (17.04.2014), semifinala Cupei României -transmis în direct

LIVE TEXT DE LA MECIUL DINAMO-STEAUA, AICI.

Semifinala DINAMO-STEAUA, din Cupa României Timișoreana, va avea loc joi, 17.04.2014, de la orele 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmisă în direct la televizor de către Pro TV. Meciul va fi transmis LIVE TEXT și de către B365.ro. 

In tur, Steaua s-a impus cu un categoric 5-2. In finala competitiei s-a calificat deja Astra Giurgiu (a trecut de Petrolul).

Echipe probabile:

Dinamo: Balgradean – Rus, Durimel, Dragos Grigore, Filip – Barboianu, Elton – Lazar, Matei, Rotariu – Tucudean (4-2-3-1). Antrenor: Flavius Stoican.

Steaua: Tatarusanu – Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici – Sanmartean, Pintilii – Adi Popa, Stanciu, Tanase – Chipciu (4-2-3-1). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei).

Palmares general Dinamo vs Steaua:

Victorii Dinamo: 54
Victorii Steaua: 55
Remize: 45.

Organizatorii au anuntat ca diseara DINAMO-STEAUA, din semifinala CUPA ROMÂNIEI se va juca cu acoperisul tras pe „Arena Nationala”.

Aproximativ 300 de poliţişti bucureşteni vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Arena Naţională din Capitală, a meciului de fotbal DINAMO-STEAUA, din 17 APRILIE 2014.

 DINAMO-STEAUA, 17 APRILIE 2014:  Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră, informeaza un comunicat de presa remis de autoritati.

DINAMO-STEAUA, 17 APRILIE 2014:  În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

DINAMO-STEAUA, 17 APRILIE 2014: Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

DINAMO-STEAUA, 17 APRILIE 2014: Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button