ARHIVA B365

DINAMO – RAPID, meci în LIGA I, LIVE LA TV, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE. DINAMO – RAPID SCOR FINAL: 2-0

DINAMO – RAPID, SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE, LIVE LA TV, de la ORA 21:30. Primul derby al Bucureștiului din 2015, DINAMO-RAPID, se joacă SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE, de la 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LOOK TV. Dacă nu învinge rivala din Giulești, Flavius Stoican riscă să fie demis, în timp ce rapidiștii sunt obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare, anunță digisport.ro.

Va fi al 110-lea derby dintre cele două echipe din București. Ultima victorie a Rapidului în fața lui Dinamo datează din 24 august 2008, scor 2-1. 

Dinamo are 49 de victorii în fața giuleștenilor, 23 de remize și 37 de înfrângeri.

DINAMO – RAPID, SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE, LIVE LA TV de la 21:30. Aflate în insolvență, cele două formații traversează o perioada neagră. După 4 etape la rând fără victorie, antrenorul dinamovist Flavius Stoican luase în calcul plecarea dacă nu câştigă cu Rapid, dar finanțatorul Ionuț Negoiţă i-a transmis că nu-l lasă să-şi dea demisia.

DINAMO – RAPID, SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE, LIVE LA TV de la 21:30. Nici rapidiștii nu sunt prea liniștiți. Şi Pustai a fost la un pas să termine mandatul la Rapid chiar înaintea derby-ului. A stat mai multe ore în şedinţă cu Valerii Moraru după eşecul din etapa trecută cu Târgu Mureş, dar acționarul majoritar din Giulești a ales să-l păstreze. În turul acestui sezon, Dinamo a câștigat cu 3-0 pe terenul Rapidului, marcând toate golurile în inferioritate numerică, după ce Nedelcearu a fost eliminat direct în minutul 6.

DINAMO – RAPID, SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE, LIVE LA TV de la 21:30. Echipele probabile:

DINAMO: T. Marc – Fai, A. Marc, Bunoza, Serginho – C. Matei, Bărboianu, N. Grigore, D. Rotariu – Bilinski, Alexe; Antrenor: Flavius Stoican;

RAPID: Buchta – Săpunaru, Borda, Cmovs, J. Oriol – Garai, Gecov – Meulens, Joao Coimbra, E. Oriol – D. Niculae; Antrenor: Cristian Pustai.

DINAMO – RAPID, SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE, LIVE LA TV de la 21:30. DINAMO – RAPID se joacă SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE, de la ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și Look Tv.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button