ARHIVA B365

DINAMO – PETROLUL PLOIEŞTI, MECI ÎN LIGA I, AZI, SÂMBĂTĂ, 22 AUGUST, LIVE LA TV, SCOR 2-0 (1-0)

DINAMO – PETROLUL PLOIEŞTI, MECI ÎN LIGA I, AZI, SÂMBĂTĂ, 22 AUGUST, LIVE LA TV, SCOR

UPDATE: Dinamo a învins, sâmbătă seară cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Essombe ’19 şi Gnohere ’73.

Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Hora ’36 şi Mihai Roman ’90+5

DINAMO – PETROLUL PLOIEŞTI, MECI ÎN LIGA I, AZI, SÂMBĂTĂ, 22 AUGUST, LIVE LA TV. DINAMO BUCUREŞTI joacă astăzi pe teren propriu cu PETROLUL PLOIEŞTI, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a a Ligii I.

DINAMO – PETROLUL PLOIEŞTI, MECI ÎN LIGA I, AZI, SÂMBĂTĂ, 22 AUGUST, LIVE LA TV. Peste 100 de poliţişti bucureşteni vor acţiona sâmbătă, 22 august a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Dinamo” din Capitală a meciului de fotbal dintre echipele F.C. DINAMO 1948 BUCUREŞTI şi F.C. PETROLUL PLOIEŞTI.

Poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

DINAMO – PETROLUL PLOIEŞTI, MECI ÎN LIGA I, AZI, SÂMBĂTĂ, 22 AUGUST, LIVE LA TV.. Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

DINAMO – PETROLUL PLOIEŞTI, MECI ÎN LIGA I, AZI, SÂMBĂTĂ, 22 AUGUST, LIVE LA TV. Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.

Pexte 200 de jandarmi la meciul DINAMO – PETROLUL

DINAMO – PETROLUL PLOIEŞTI, MECI ÎN LIGA I, AZI, SÂMBĂTĂ, 22 AUGUST, LIVE LA TV. Peste 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre DINAMO Bucureşti – PETROLUL Ploieşti, din cadrul Ligii I, care se va disputa astăzi, 22 august, pe stadionul „Dinamo” din capitală, începând cu ora 21.00.

Jandarmeria Capitalei aduce în atenţia suporterilor care vor participa la evenimentul sportiv că accesul în stadion se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI

– pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces;
– deplasarea suporterilor, la şi de la stadion, să se facă individual sau în grupuri mici, pentru a evita perturbarea traficului rutier, tulburarea ordinii publice sau posibilitatea producerii altor incidente pe traseele de deplasare;
– Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

DINAMO – PETROLUL PLOIEŞTI, MECI ÎN LIGA I, AZI, SÂMBĂTĂ, 22 AUGUST, LIVE LA TV. .Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. 
Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

DINAMO – PETROLUL PLOIEŞTI, MECI ÎN LIGA I, AZI, SÂMBĂTĂ, 22 AUGUST, LIVE LA TV. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

DINAMO – PETROLUL PLOIEŞTI, MECI ÎN LIGA I, AZI, SÂMBĂTĂ, 22 AUGUST, LIVE LA TV.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button