ȘTIRI

DINAMO KIEV-STEAUA, MECI EUROPA LEAGUE-MÂINE, JOI, LIVE LA TV. Meci arbitrat de un austriac

DINAMO KIEV – STEAUA, MECI JOI, 2 OCTOMBRIE, LIVE LA TV

UEFA a decis ca partida de la Kiev, de joi, 2 octombrie, dintre Dinamo Kiev și Steaua, din Grupa J a UEFA Europa League, să fie condusă la centru de către Robert Schorgenhofer, care va fi ajutat la cele două linii de către Matthias Winsauer și de Roland Brandner.

Schorgenhofer nu le este străin celor din Ghencea. Arbitrul, în vârstă de 41 de ani, a mai condus în două rânduri gruparea roș-albastră în cupele europene.

DINAMO KIEV – STEAUA, MECI JOI, 2 OCTOMBRIE, LIVE LA TV – Steaua va juca joi, 2 octombrie, la Kiev al doilea meci din Grupa J a UEFA Europa League. Dinamo Kiev – Steaua va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Prima dată n-a fost cu noroc pentru echipa noastră: la meciul cu Twente, de la Enschede, scor 0-1, din „16”-imile UEFA Europa League, în februarie 2012.

DINAMO KIEV – STEAUA, MECI JOI, 2 OCTOMBRIE, LIVE LA TV – A doua oară, austriacul a fost cu noroc pentru bucureșteni, la meciul de la Tbilisi, cu Dinamo, câștigat de Steaua cu 2-0, în turul trei preliminar al UEFA Champions League din sezonul trecut.

DINAMO KIEV – STEAUA, MECI JOI, 2 OCTOMBRIE, LIVE LA TV

Schorgenhofer a oficiat și un meci al naționalei României, cel cu Albania, de la Piatra Neamț, scor 1-1, din debutul preliminariilor pentru Euro 2012.

DINAMO KIEV – STEAUA, MECI JOI, 2 OCTOMBRIE, LIVE LA TV 

DINAMO KIEV-STEAUA, EUROPA LEAGUE, MÂINE, JOI, 2 OCTOMBRIE 2014. „Cred că va fi un meci foarte dificil, având în vedere valoarea echipei lor. Cred că punctul lor forte e mijlocul echipei. Acolo au şi calitate, au şi agresivitate. Au o densitate bună acolo, la centru, aduc mingea cu uşurinţă în careu. Ei ies şi fac presing foarte sus, astfel că lasă spaţii în zona fundaşilor laterali. Sper să putem profita de asta, mai ales că avem jucători cu viteză bună”, a comentat Costel Gâlcă, potrivit prosport.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button