ȘTIRI

DINAMO KIEV – STEAUA, JOI, 2 OCTOMBRIE, LIVE LA TV: Cine este atacantul Stelei

DINAMO KIEV – STEAUA, JOI, 2 OCTOMBRIE, LIVE LA TV. Staff-ul medical al campionilor i-a acordat imediat un prim ajutor lui Rusescu, căruia i-au aplicat și o fașă care să-i protejeze umărul afectat. Apoi, după terminarea partidei, jucătorul a fost dus la spital pentru analize complete, conform digisport.ro.

Citește și DINAMO KIEV – STEAUA, MECI JOI, în EUROPA LEAGUE, LIVE LA TV – Meciul, arbitrat de un austriac 

DINAMO KIEV – STEAUA, JOI, 2 OCTOMBRIE, LIVE LA TV. Din fericire pentru suflarea roș-albastră, luni dimineață Costel Gâlcă a primit vestea pe care și-o dorea din partea staff-ului medical și anume că Rusescu n-a suferit decât o contuzie și astfel va fi apt de joc pentru partida de la Kiev. De altfel, Rusescu a participat și la ședința de recuperare, care a avut loc în Ghencea, scrie realitatea.net.

DINAMO KIEV – STEAUA, MECI JOI, 2 OCTOMBRIE, LIVE LA TV

UEFA a decis ca partida de la Kiev, de joi, 2 octombrie, dintre Dinamo Kiev și Steaua, din Grupa J a UEFA Europa League, să fie condusă la centru de către Robert Schorgenhofer, care va fi ajutat la cele două linii de către Matthias Winsauer și de Roland Brandner.

Schorgenhofer nu le este străin celor din Ghencea. Arbitrul, în vârstă de 41 de ani, a mai condus în două rânduri gruparea roș-albastră în cupele europene.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button