DINAMO KIEV-STEAUA, ÎN EUROPA LEAGUE, SCOR FINAL: 3 – 1

de:
01 oct. 2014
0 afișări
DINAMO KIEV-STEAUA, ÎN EUROPA LEAGUE, SCOR FINAL: 3 - 1

Min. 90+3: GOL Dinamo Kiev! Teodorczyk marchează

Min. 92: Teodorczyk intră în locul lui Kraveţ 

Min. 89: GOOOOOOL STEAUA! Keşeru reia cu călcâiul, mingea ajunge în faţa porţii, de unde Rusescu înscrie cu capul 

Min. 83: Lens iese, intră Kalitvintsev 

Min. 82: Rusescu intră în locul lui Stanciu 

Min. 77: Szukala primeşte cartonaş galben 

Min. 76: Sidorchuk iese, intră Buyalskiy 

Min. 66: GOL DINAMO KIEV. Yarmolenko pasează cu capul în faţa porţii, de unde Kraveţ înscrie 

min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: PAUZĂ

Min. 40: GOOOL DINAMO KIEV Belhanda centrează peste apărarea Stelei, iar Yarmolenko dă GOL 

Min. 39 Papp este avertizat pentru un fault din spate la Belhanda. Primul cartonaș galben al meciului.

Min. 30 OCAZIE STEAUA! Keșeru îl vede excelent pe Chipciu, trage din careu, Rybka deviază balonul în bară și Steaua ratează poate cea mai mare ocazie a meciului de la Kiev

Min. 20 Dinamo domină prima parte a meciului, iar formația din Kiev este periculoasă în special prin Yarmolenko și Lens, care pun mari probleme fundașilor steliști.

Ora 20:00 – Meciul DINAMO KIEV – STEAUA a început.

ECHIPELE:

Dinamo Kiev: Rybka – Vida, Danilo Silva, Dragovic, Burda – Rybalka, Sydorchuk – Lens, Belhanda, Yarmolenko – Kravets.

Steaua: Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliță, Sânmărtean – Chipciu, G. Iancu, Tănase – Keșeru.

DINAMO KIEV – STEAUA, ÎN EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE, SCOR LIVE. MECIUL DINAMO KIEV – STEAUA trebuie să înceapă.

DINAMO KIEV – STEAUA, ÎN EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE, SCOR LIVEDINAMO KIEV va întâlni, joi, 2 octombrie, pe teren propriu, echipa STEAUA BUCUREŞTILa ce oră e meciul cu Steaua: Meciul DINAMO KIEV – STEAUA va începe de la ora 20.00. Cine transmite meciul cu Steaua: Meciul DINAMO KIEV – STEAUA va fi transmis LIVE LA TV de DigiSport 1, Dolce Sport 1 și SCOR LIVE de B365.ro.

DINAMO KIEV vs STEAUA, ÎN EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE, SCOR LIVE. Partida de la Kiev, de joi, 2 octombrie, dintre Dinamo Kiev și Steaua, din Grupa J a UEFA Europa League, va fi condusă la centru de către Robert Schorgenhofer, care va fi ajutat la cele două linii de către Matthias Winsauer și de Roland Brandner.

DINAMO KIEV – STEAUA, ÎN EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE, SCOR LIVE. Schorgenhofer nu le este străin celor din Ghencea. Arbitrul, în vârstă de 41 de ani, a mai oficiat la două partide ale Stelei, una din Europa League și una din turul trei preliminar al UEFA Champions League.

DINAMO KIEV VS STEAUA, ÎN EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE, SCOR LIVEPrima dată n-a fost cu noroc pentru echipa noastră: la meciul cu Twente, de la Enschede, scor 0-1, din „16”-imile UEFA Europa League, în februarie 2012.

DINAMO KIEV – STEAUA, MECI JOI, 2 OCTOMBRIE, LIVE LA TV – A doua oară, austriacul a fost cu noroc pentru bucureșteni, la meciul de la Tbilisi, cu Dinamo, câștigat de Steaua cu 2-0, în turul trei preliminar al UEFA Champions League din sezonul trecut.

DINAMO KIEV – STEAUA, MECI JOI, 2 OCTOMBRIE, LIVE LA TV. Schorgenhofer a oficiat și un meci al naționalei României, cel cu Albania, de la Piatra Neamț, scor 1-1, din debutul preliminariilor pentru Euro 2012.

DINAMO KIEV – STEAUA, ÎN EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE, SCOR LIVE. Steaua va juca joi, 2 octombrie, la Kiev al doilea meci din Grupa J a UEFA Europa League. Dinamo Kiev – Steaua va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, exclusiv pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

DINAMO KIEV-STEAUA, EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE 2014. „Cred că va fi un meci foarte dificil, având în vedere valoarea echipei lor. Cred că punctul lor forte e mijlocul echipei. Acolo au şi calitate, au şi agresivitate. Au o densitate bună acolo, la centru, aduc mingea cu uşurinţă în careu. Ei ies şi fac presing foarte sus, astfel că lasă spaţii în zona fundaşilor laterali. Sper să putem profita de asta, mai ales că avem jucători cu viteză bună”, a comentat Costel Gâlcă, potrivit prosport.ro.

DINAMO KIEV-STEAUA, EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE 2014. Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Serghei Rebrov, a declarat că știe cum să o învingă pe Steaua București, în meciul din Europa League, programat pe stadionul Olimpic din Kiev, începând cu ora 20.00.

DINAMO KIEV-STEAUA, EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE 2014. ”Ne-am pregătit pentru acest meci, am urmărit multe partide ale Stelei și știm cum să-i învingem. Suporterii ne vor susține”, a afirmat Rebrov, citat de săptămânalul ”Komanda”, potrivit Agerpres.

 

Cookies