DINAMO BUCUREŞTI – FC GAZ METAN MEDIAŞ, MECI ÎN LIGA I. VINERI, 15 MAI. SCOR FINAL: 1-1

de:
15 mai 2015
0 afișări
DINAMO BUCUREŞTI – FC GAZ METAN MEDIAŞ, MECI ÎN LIGA I. VINERI, 15 MAI.  SCOR FINAL: 1-1

SCOR FINAL DINAMO – GAZ METAN 1-1

Min 90+4: Gol Gaz Metan!  Tahar a intrat în careu, mingea a fost respinsă de unde Zaharia a șutat la poartă. Mingea l-a atins și pe Șerban și a intrat în plasă.

mIN 82: GOL DINAMO! Portarul de la Gaz Metan a încercat să respingă un balon centrat de Grozav, care se ducea paralel cu linia porții, dar acesta a intrat în propria-i poartă.

Min 65: Prima schimbare la Gaz Metan. A ieșit Munteanu, a intrat RĂZVAN AVRAM

Min 63: Ocazie Dinamo! Șerban a șutat din afara careului, Pleșca a respins în lateral, apoi Bilinski, atent, a încercat o reluare în plasă, dar a lovit destul de slab, iar Pleșca a reușit să o prindă mingea.

Min 59: A doua schimbare la Dinamo. A ieșit Marius Niculae, a intrat Bilinski

Min 54: Dan Roman a primit o pasă în careul celor de la Dinamo, dar nu a putut controla mingea și a ieșit în afara spațiului de joc cu tot cu minge.

Min 45+1: Pauza

Min 37: Schimbare la Dinamo. A ieșit Lazăr, accidentat, a intrat ROTARIU

Min 24:  Dinamo cere penalty! Marius Niculae a intrat în careu, Pleșca a venit în partea sa, a pus acolo un picior fără a-l atinge însă pe atacant. Niculae a încercat un dribling în dreapta, după care a căzut în careu.

Min 16: Dan Roman a căzut în careul de 16 metri al celor de la Dinamo, după un duel corp la corp cu Filip.

Min 1. A început meciul. Pe stadionul din Ștefan cel Mare sunt aproximativ 1.000 de spectatori

DINAMO BUCUREŞTI – FC GAZ METAN MEDIAŞ, AZI,VINERI, 15 MAI. Peste 80 de poliţişti bucureşteni vor acţiona astăzi, 15 mai a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Dinamo” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. DINAMO 1948 BUCUREŞTI – F.C. GAZ METAN MEDIAŞ.

ECHIPELE PROBABILE:

Dinamo (4-2-3-1): T. Marc – Fai, A. Marc, Bunoza, S. Filip – N. Grigore, Cristescu – D. Rotariu, Alexe, Grozav – Bilinski

Antrenor: Mircea Rednic

Gaz Metan (4-2-3-1): Pleşca – Zaharia, Abrudan, Muth, Trtovac – Tahar, Elton – Al. Munteanu, Curtean, Llullaku – D. Roman

Antrenor: Ion Balaur

DINAMO BUCUREŞTI – FC GAZ METAN MEDIAŞ, AZI,VINERI, 15 MAI. LIVE LA TV, LIVETEXT și SCOR LIVE ONLINE. Poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

DINAMO BUCUREŞTI – FC GAZ METAN MEDIAŞ, AZI,VINERI, 15 MAI. LIVE LA TV, LIVETEXT și SCOR LIVE ONLINE.Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

– manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
– respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
– nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
– adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

DINAMO BUCUREŞTI – FC GAZ METAN MEDIAŞ, AZI,VINERI, 15 MAI. LIVE LA TV, LIVETEXT și SCOR LIVE ONLINE. Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Cookies