ARHIVA B365

DINAMO- ASA TÂRGU MUREŞ, sâmbătă, 9 AUGUST 2014, în LIGA 1, LIVE LA TV. 100 de poliţişti mobilizaţi

DINAMO- ASA TÂRGU MUREŞ, sâmbătă, 9 AUGUST, în LIGA 1, LIVE LA TV:

Echipele DINAMO şi ASA Târgu Mureş se înfruntă, sâmbătă, 9 AUGUST 2014, pe stadionul Dinamo din Capitală. Meciul va fi transmis LIVE de Look Tv, de la ora 21.

DINAMO- ASA TÂRGU MUREŞ, sâmbătă, 9 AUGUST, în LIGA 1, LIVE LA TV:

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

DINAMO- ASA TÂRGU MUREŞ, sâmbătă, 9 AUGUST, în LIGA 1, LIVE LA TV:

Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

DINAMO- ASA TÂRGU MUREŞ, sâmbătă, 9 AUGUST, în LIGA 1, LIVE LA TV:

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul
rutier;
nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button