ARHIVA B365

DINAMO- ASA TÂRGU MUREŞ, azi,sâmbătă, 9 AUGUST 2014, în LIGA 1. DINAMO- ASA TÂRGU MUREŞ, SCOR 1-1

Dinamo şi ASA Târgu Mureş au încheiat la egalitate, scor 1-1, în meciul disputat sâmbătă seară, în etapa a treia a Ligii I. Dinamoviştii au fost departe de forma arătată în primele trei meciuri, pierzând primele două puncte din acest sezon

 

DINAMO- ASA TÂRGU MUREŞ, sâmbătă, 9 AUGUST, în LIGA 1, LIVE LA TV:

Echipele DINAMO şi ASA Târgu Mureş joacă sâmbătă, 9 AUGUST 2014, pe stadionul Dinamo din Capitală. Meciul va fi transmis LIVE de Look Tv, de la ora 21.

DINAMO- ASA TÂRGU MUREŞ, sâmbătă, 9 AUGUST, în LIGA 1, LIVE LA TV:

Clubul Dinamo a fost sancţionat saptamana aceasta de Comisia de Disciplină a FRF cu 5.000 de lei penalitate sportivă pentru incidentele provocate de suporterii proprii la meciul din deplasare cu Universitatea Cluj. 

In partida cu pricina, au fost introduse şi aprinse materiale explozive, incendiare şi fumigene în incinta stadionului. Şi gruparea U Cluj a fost sancţionată cu avertisment, informa, miercuri, site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

DINAMO- ASA TÂRGU MUREŞ, sâmbătă, 9 AUGUST, în LIGA 1, LIVE LA TV:

Fotbalistul camerunez Patrice Feussi (29 de ani), venit la ASA Tg. Mureş de la UT Arad, a fost amendat de Serviciul pentru Imigrări Mureş cu 800 de lei pentru şedere ilegală în România şi va fi forţat să părăsească teritoriul ţării, anunta miercur ProSport.ro.

„Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Serviciului pentru Imigrări Mureş au emis pe numele cetăţeanului camerunez o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească ţara, în termen de 15 zile”, a anunţat Serviciul pentru Imigrări Mureş.

Contactat de ProSport, Daniel Stanciu, team-managerul echipei din Tg. Mureş, a explicat: „Paşaportul lui a fot reţinut de Ambasada Angliei (n.r. – după cantonamentul echipei mureşene din luna iulie). Am achitat amenda pe 4 august, iar Feussi va putea evolua în meciul cu Dinamo, de pe 9 august”.

Patrice Feussi evoluează pe postul de fundaş dreapta, iar în acest sezon a fost folosit doar în partida din Cupa Ligii cu CSMS Iaşi (scor 0-2).

DINAMO- ASA TÂRGU MUREŞ, sâmbătă, 9 AUGUST, în LIGA 1, LIVE LA TV:

Aproximativ 100 de poliţişti bucureşteni vor acţiona sâmbătă, 9 august a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Dinamo” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. DINAMO 1948 BUCUREŞTI şi ASA TÂRGU MUREŞ în cadrul Campionatului Național de Fotbal LIGA I, ediția 2014 – 2015, informează un comunicat de presă remis B365.ro.

DINAMO- ASA TÂRGU MUREŞ, sâmbătă, 9 AUGUST, în LIGA 1, LIVE LA TV:

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

DINAMO- ASA TÂRGU MUREŞ, sâmbătă, 9 AUGUST, în LIGA 1, LIVE LA TV:

Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button