DINAMO a rămas fără ANTRENOR

de:
28 dec. 2012
0 Afișari
DINAMO a rămas fără ANTRENOR

Așa cum EVZ a anunțat în urmă cu câteva zile, „Munti” are o ofertă de la o formație din liga a doua germană, dar și de la Mordovia Saransk (Rusia). Cine vine?  Cornel Țălnar, cel al cărui singur rezultat răsunător este o victorie cu 2-1 în fața Stelei, succes care i-a suflat titlul marii rivale și l-a trimis la Cluj. Țălnar are o relație de naș-fin cu administratorul-delegat Cornel Dinu.

DORINEL MUNTEANU: „Îmi pare rău că suspend în acest moment un proiect la care m-am angajat în urmă cu două luni. Am cerut și am găsit înțelegere din partea clubului pentru a-mi îndeplini un vis în cariera de antrenor. Nu am avut vreo nemulțumire legată de Dinamo, asa cum s-a vehiculat eronat în presă. Vreau să-mi îndeplinesc visul de a antrena in Germania, unde este și familia mea!”

NICOLAE BADEA: „Am dat curs solicitării antrenorului Dorinel Munteanu, înțelegând șansa pe care o are în cariera sa. Am convenit împreună, pe cale amiabilă, întreruperea raporturilor contractuale. Nu am avut vreun motiv de nemulțumire privind activitatea lui Dorinel Munteanu! În numele clubului, îi mulțumim lui Dorinel Munteanu și îi urăm succes în carieră, atât lui, cât și celorlalți componenți ai staff-ului tehnic!”

Ceilalți componenți ai conducerii tehnice, Gheorghe Mihali, Yuksel Yesilova, Cătălin Ciorman și Liviu Tunariu îl vor însoți pe Dorinel Munteanu la noua sa echipă!
Soluția de avarie pentru Dinamo este cuplul Cornel Țălnar-Florentin Petre, de la formația secundă. „La Dinamo II s-a decis ca reunirea să aibă loc pe 14 ianuarie, tocmai pentru a se vedea ce se va întâmpla pe 9 ianuarie, când e programată reunirea prime echipei. Dacă nu va avea antrenor prima echipă, poate vom fi solicitați noi”, spunea azi Petre.
Pe termen mediu, Claudiu Niculescu (FC Bihor) și Ionuț Badea (liber de contract) sunt variantele luate în calcul de conducerea dinamovistă.
Dinamo se va reuni pe 9 ianuarie, dar încă nu are bătute în cuie stagiile în străinătate, clubul având probleme cu banii.

Cookies