Din culisele Summer in the City la București. Interviu cu Denise Săndulescu, cea care îl aduce pe Robbie Williams pe scena din Piața Constituției: “The show will always go on!”

07 aug. 2023
580 Afișari
Din culisele Summer in the City la București. Interviu cu Denise Săndulescu, cea care îl aduce pe Robbie Williams pe scena din Piața Constituției: “The show will always go on!”
Din culisele Summer in the City la București. Interviu cu Denise Săndulescu, cea care îl aduce pe Robbie Williams pe scena din Piața Constituției: “The show will always go on!”. Sursa foto: DD East Entertainment

Denise Săndulescu este cea care îl aduce pe Robbie Williams la Summer in the City. Este managerul companiei D&D East Entertainment, cu o activitate de peste 15 ani în domeniul entertainment-ului, companie care a produs show-uri cu un mare impact internațional, aducând publicului din România artiști care au ocupat primele poziții în topurile Billboard din întreaga lume. Vorbim despre nume mari ale scenelor internaționale, precum AC/DC, Bon Jovi, Guns’n Roses, Rihanna, ZZ Top, Tom Jones, Bryan Adams, Eric Clapton, 30 Seconds to Mars, Sting, White Snake, ZZ Top, Scorpions, Hollywood Vampires, Rammstein, Limp Bizkit, The Prodigy, Ugly Kid Joe, etc.

De-a lungul timpului, DD East Entertainment a creat mai multe branduri de festival, printre care: Festivalul “Rock the City” (înființat în 2009, unde au urcat pe scenă legende ale rockului), iar acum festivalul “Summer in the City”, 18-19 august, Piața Constituției care îl va avea ca headliner pe Robbie Williams, dar și alți artiști precum Jason Derulo, The Editors, Calum Scott, Abby Roberts, plus soliști români.

Din culisele Summer in the City la București: „Am fost omul potrivit la locul potrivit”

Ne place sa privim un eveniment ca pe un flux de comunicare bilaterală între artist și public. Un eveniment creat de noi trebuie privit ca pe o întreagă călătorie, indiferent că suntem spectatori, organizatori sau artiști, trebuie să rămânem cu o trăire unică, spune Denise Săndulescu care acum are ca focus orientarea festivalului către o direcție eco, cu o scădere a amprentei de Carbon, reciclarea deșeurilor și ambalajelor, precum și o campanie de conștientizare a publicului român de a trai mai “verde”.

Denise Săndulescu, managerul companiei D&D East Entertainment
Denise Săndulescu, managerul companiei D&D East Entertainment

Cum ai ajuns să organizezi atât de multe concerte cu nume grele ale scenelor internaționale în România?

Am fost omul potrivit la locul potrivit, înconjurată și cu oamenii care au văzut oportunitatea de a pune Bucureștiul pe harta turneelor mondiale a unor artiști grandioși. Acesta a fost momentul în care nu numai România și-a deschis poarta marilor concerte, ci și mie mi s-a deschis oportunitatea de a implementa o activitate, pe care să o pot derula cu o viziune foarte clar definită a unui plan de business. Această activitate nu ține numai pur de creativitate, ci are și un plan financiar foarte bine pus la punct, fară de care industria entertainment-ului nu poate exista.

Întotdeauna am “gravitat” în jurul unei scene, dar după ce am realizat care este cu adevărat prețul de a avea posibilitatea de a fi pe scenă, am ales o variantă care să îmi ofere un spațiu mai mare al vieții mele private. În același timp, am posibilitatea de a mă afla în spatele scenelor celor mai importanți artiști ai lumii, alături de care care îmi împart nu numai pasiunea artistică, ci și felul de percepție a lumii noastre.

Denise Săndulescu: “The show will always go on!”

Cât de greu este să supraviețuiești în industria concertistică din România și ce atuuri sunt indispensabile unui antreprenor de succes în această industrie?

Este greu, dar nu imposibil. În ultimii ani concurența este acerbă, iar piața a fost asaltată de new-starteri, dar întotdeauna experiența își spune cuvântul. Importanța și puterea unui promoter poate fi atât de mare și de puternică, pe cât de mare și puternic este artistul pe care îl reprezinți. Iar cea mai bună atitudine în acest domeniu este motto-ul care îmi ghidează mereu gândurile, dar și acțiunile: “The show will always go on!”

Denise: „Întotdeauna experiența își spune cuvântul”
Denise: „Întotdeauna experiența își spune cuvântul”

Care sunt punctele forte ale festivalului Summer in the City?

Din punctul meu de vedere, toate drumurile duc la un singur rezultat: festivalul și organizarea pot fi atat de puternice, pe cât sunt artiștii care urcă pe scenă. Nu există niciun fel de elemente de activări ale sponsorilor ori de distracție care să concureze cu apariția pe scenă a unui mare entertainer, un adevărat reprezentant al muzicii live, așa cum este Robbie Williams de exemplu, care se va urca pe scena Pieței Constituției! Acesta este punctul forte pe care se construiește un festival de amploare, precum Summer in the City (18-19 august). În plus, festivalul va avea o componentă ecologica, cu reducerea amprentei de carbon, necesară oricarui mare eveniment care se desfășoară într-o capitală europeană și campanii de conștientizare a nevoii de a recicla și de a deveni sustenabili!

Despre Robbie Williams, Denise spune că „este un artist complet”

La ce să ne așteptăm de la concertul lui Robbie Williams care, iată a revenit cu un album nou XXV care marchează 25 de activitate solo, o compilație de “gratest hits”, dar care se apropie de jumătate de secol de viata?

Robbie Williams a trecut prin multe etape ale vieții. Este un artist complet, un reprezentant de marcă al muzicii internaționale care cântă live și care a ajuns la o maturitate și la capacitatea de a crea un show grandios care ne implică, atât pe noi organizatorii, cât și publicul! Și-a construit o lume “complexă și completă” din care vom avea ocazia să facem parte peste numai câteva săptămâni, dacă, desigur ne achiziționăm bilete în timp util de pe SummerCity sau IaBilet.ro!

Robbie Williams urmează să cânte la București, în cadrul Summer in the City
Robbie Williams urmează să cânte la București, în cadrul Summer in the City

Personal, l-ai vazut pe scena din Berlin cu ce impresii ai plecat?

Cu sentimentul că este un om care a trecut prin toate etapele vieții: de la cel mai jos, la cel mai înalt nivel al celebrității și al succesului. Acesta a fost sentimentul pe care ni l-a transmis nouă, publicului, trăind alături de el o mică parte a show-ului, dar și a vieții de entertainer care nu este deloc ușoară sau plină de glitz&glam, așa cum se vede din afară ori prin ecranul unui telefon mobil.

Noi, publicul, suntem hrana creativității lui! Noi îi “lansăm”, noi îi “susținem”, noi îi aducem pe acești artiști la cel mai înalt nivel al sentimentelor și sensibilității lor și, credeți-mă, noi avem puterea să îi emoționăm, indiferent câte premii internaționale ori discuri de aur au luat de-a lungul carierei lor!

Denise, despre Robbie Williams: „Este un om care a trecut prin toate etapele vieții”
Denise, despre Robbie Williams: „Este un om care a trecut prin toate etapele vieții”

Momentele inedite din carieră

Din experiența de organizator de festivaluri, de promoter ai unor mari artiști internaționali, prin ce momente inedite ai trecut în cariera ta din ultimii 15 ani?

Au fost multe, dar voi enumera numai câteva momente cheie din care am și învățat ca om, am evoluat și care, unele dintre ele mi-au umplut sufletul de bucurie, altele mi-au dat “drive-ul” necesar de a merge mai departe! Momentul în care Rihanna mi-a mulțumit personal că i s-a oferit șansa să cânte în fața Casei Parlamentului, un loc unic în lume. Atunci când lead-singer-ul ZZ Top m-a chemat pe scenă pentru a-i înmâna pălăria iconică. Uimirea celor de la Simple Minds că o femeie atât de tânără este promoter-ul unui astfel de concert, ei crezând că sunt doar o fană. Atenția pe care Jared Leto, 30 Seconds to Mars i-a acordat-o mamei mele care i s-a parut extrem de simpatică! Surprinderea în fața comportamentului lui Snoop Doggy Dog care foarte discliplinat s-a dus să se culce devreme, ignorând fanele, pentru că trebuia să plece dimineața cu private jet-ul. Emoțiile pe care mi le-a dat Maluma, atunci când a ajuns într-un club obscur din Capitală, dornic de distracție, în toiul nopții. Nonșalanța lui Axl Rose care a intrat pe scenă cu o mare întârziere și care ne-a ținut într-un suspans de nedescris! După cum vedeți nu este tocmai un job, ci un lifestyle în sine în care jonglezi cu atât de multe elemente tehnice, de organizare, chiar și emoționale, deci viața este ca un carusel care nu te așteaptă, dacă și cum îi poți face față!

Ce ne așteaptă pe viitor?

Avem proiecte mari cu artiștii Top Ten Billboard din lume, pe care dorim foarte mult să le includem în România! Așa că dorim să participați la toate anunțurile, pe care le avem pregătite pe conturile DD East Entertainment. Vom comunica mai mult pe canalele Social Media, dar vom rămâne fideli și partenerilor noștri din presă cu extensia online, televiziuni și radiouri care mereu ne-au sprijinit și au fost alături de noi, fără a neglija, desigur această componentă VIP vitală oricărui eveniment, dar și bloggerii și vloggerii momentului.

Printre partenerii media Summer in the City se numără și B365.ro.

Cookies