Din culisele celui mai bun program de mentorat! Un cursant a dezvăluit în cadrul sesiunii WellCode Păreri cum a evoluat într-un singur an (P)

28 oct. 2021
31 afișări
Din culisele celui mai bun program de mentorat! Un cursant a dezvăluit în cadrul sesiunii WellCode Păreri cum a evoluat într-un singur an (P)
Din culisele celui mai bun program de mentorat! Un cursant a dezvăluit în cadrul sesiunii WellCode Păreri cum a evoluat într-un singur an (P)

Cu cât un format este mai bine gândit, cu atât stârnește mai multă curiozitate. Un proiect care își confirmă succesul și gândul la un nou început amplifică dorința de a ști ce se întâmplă în spatele ”ușilor închise”. Și pentru că înțelege perfect psihologia umană, fondatorul WellCode deschide larg ”ușile” cunoașterii tuturor doritorilor și le împărtășește din ”secrete”.

În plus, actuali și foști cursanți povestesc despre impresiile proprii trăite pe durata mentoratului WellCode. Iar testimonialele despre WellCode nu sunt puține. Și cu cat proiectul prinde rădăcini în timp, cu atât dovezile devin de necontestat. Rând pe rând, foști sau actuali cursanți povestesc în paginile de WellCode Păreri sau WellCode Recenzii detalii din experiențele proprii.

Eduard, un tânăr ce se afla înscris în proiect de un an, a povestit în timpul unei sesiuni de WellCode Pareri cum l-a ajutat pe el mentoratul, de unde a plecat și unde a ajuns, în prezent:

”Sunt în cadrul programului de mentorat de aproximativ un an. Am reușit să-mi dezvolt gândirea logică, să înțeleg cum să scriu cod, ce scriu în cod și, cred că cel mai important lucru, am învățat să-mi creez proiecte. […] În prezent, după un an de activitate în programul de mentorat, mă descurc să scriu cod, pot să trec de la un limbaj la altul, mă descurc să-mi creez aplicații web. Cu ajutorul problemelor de pe platformă am reușit să-mi dezvolt gândirea logică” – așa și-a început și încheiat Eduard mărturia.

Poate părea repetitiv și redundant faptul că a început și a încheiat fix cu aceeași informație, însă este doar dovada instinctului și a emoțiilor reale trăite de tânăr în momentul în care se gândește la experiența WellCode. Pentru Eduard, reușita este cu atât mai mare, cu cât înainte de a se înscrie în programul de mentorat WellCode nu știa nimic despre informatică. Mai mult decât atât, el mărturisește că, după ce a parcurs modulul gratuit WellCode, a încercat să învețe singur mai departe, însă nu a reușit decât să piardă timp.

Din culisele celui mai bun program de mentorat! Un cursant a dezvăluit în cadrul sesiunii WellCode Păreri cum a evoluat într-un singur an (P)

”Înainte să intru în program nu prea mai avusesem tangențe cu informatica. Terminasem un profil tehnologic, specializare electrică, la un liceu din orașul meu. Eu și informatica nu prea ne întâlnisem. Le recomand și prietenilor să intre în program, pentru că e cam cea mai rapidă metodă de a te pregăti de angajare și de a învăța informatică. Eu am mai pierdut un an încercând să învăț informatică de pe YouTube, Google și cărți. Degeaba! Într-un an nu progresasem deloc. Rămăsesem tot la nivelul în care eram când am terminat modulul gratuit”, a mărturisit tânărul în cadrul sesiunii de WellCode Păreri.

Eduard a mai spus că ceea ce i-a dat încredere în program au fost referințele și experiența lui Petru Trimbitas, fondatorul WellCode: ”Am aflat de WellCode de pe YouTube. Am văzut că Petru a lucrat la firme de top, că a fost și olimpic, așa că am avut încredere și nu mi-am făcut probleme că învăț de la cineva care nu ar ști informatică. Mi-am spus că, dacă vreau să ajung la firme de top, aceasta ar fi cea mai bună alegere, să cer ajutorul celor de la WellCode. M-am înscris la un call de consultanță, unde am discutat despre dorințele mele. Ei au fost de acord să mă accepte și apoi am început să parcurg problemele de pe platformă.”

La fel ca ceilalți cursanți, și Eduard vorbește despre susținerea din partea mentorilor WellCode pe toată perioada desfășurării programului de mentorat.

”Pe tot parcursul programului primești ajutor din partea mai multor mentori. În cazul în care ești blocat la o problemă, poți să întrebi, vei primi răspuns. În cazul în care nu ai fost atent, o să îți facă observație sau o să primești un hint dacă nu te descurci. Ai și call-uri de mindset, pe lângă call-urile tehnice în care rezolvați probleme la informatică”, a povestit Eduard în cadrul sesiunii de WellCode Păreri.

Intră pe site-ul WellCode, consultă paginile WellCode Păreri și WellCode Recenzii, programează-ți un interviu de consultanță și formează-ți propria părere. Un om informat este un om puternic.

Cookies