Din Cimitirul Bellu a dispărut un mormânt cu totul: cu gard, cruce și oseminte. „Înainte de Paște era, acum nu mai e!”

16 mai 2022
42404 Afișari
Din Cimitirul Bellu a dispărut un mormânt cu totul: cu gard, cruce și oseminte. „Înainte de Paște era, acum nu mai e!
Din Cimitirul Bellu a dispărut un mormânt cu totul cu gard, cruce și oseminte. „Înainte de Paște era, acum nu mai e!” | Sursă foto: Agerpres

O femeie din București a constatat că mormântul din Cimitirul Bellu, unde erau îngropate rudele acesteia, a dispărut.

Un mormânt a dispărut cu totul din Cimitirul Bellu

Femeia a constatat că locul de veci pe care îl avea de 50 de ani în Cimitirul Bellu din București a dispărut cu totul. În respectivul mormânt erau îngropate mai multe rude ale acesteia, printre care și mama femeii, conform Antena 3.

Descoperirea a fost făcută când femeia a mers ultima dată la cimitir, pentru a vizita respectivul loc de veci. Au dispărut chiar și crucea și gardul, iar osemintele au fost scoase și mutate, fără ca familia să fie însă înștiințată.

Respectivul loc de veci a fost golit pentru a putea fi scos la vânzare de către administratorii cimitirului. Aceștia s-au scuzat spunând că nu au știut al cui este mormântul și dacă mai există rude în viață ale celor îngropați acolo.

Femeia nu știe unde sunt osemintele mamei sale

În acest moment, femeia din București nu știe unde au fost depozitate nici crucea și nici osemintele mamei sale. Acest caz este unul de profanare de morminte.

Avocatul Cuculis a declarat, pentru Antena 3, următoarele:

Este o situație macabră. Înainte de Paște femeia s-a dus la cimitir cum făcea în fiecare an și totul era în regulă și după Paște când a mers iar, a sesizat că nu mai era nimic în locul mormântului, ci un teren viran.

Administratorul susține că a încercat să o contacteze pe femeie pentru acte care erau niște acte foarte vechi, însă cineva trebuie să dea niște răspunsuri.

Polița a fost chemată la fața locului. Femeia a fost sfătuită să depună o plângere împotriva administratorului cimitirului, pentru profanare de morminte.

Cookies