Din ce mai face bani Biserica Ortodoxă Română: vinde DVD-uri despre șantierul Catedralei Neamului

de:
28 ian. 2014
1 Afișari
Din ce mai face bani Biserica Ortodoxă Română: vinde DVD-uri despre șantierul Catedralei Neamului

„Pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului se lucrează, în prezent, la suprastructura edificiului. Construirea celui mai important lăcaș de cult al românilor ridicat după Revoluție încoace a fost, însă, atent monitorizată, pe parcursul tuturor etapelor executate până acum. TRINITAS TV vă prezintă DVD-ul „Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului”. Cu o durată de 62 de minute, filmul documentar este un rezumat al lucrărilor realizate în perioada noiembrie 2010 – aprilie 2013.

Potrivit proiectantului și constructorului, lucrările de sub cota zero au constituit faza cea mai dificilă a procesului de edificare. Au fost folosite materiale de cea mai bună calitate, s-au utilizat tehnologii dintre cele mai noi și, pentru o parte dintre dificultățile tehnice pe care le presupune o astfel de construcție s-a optat pentru soluții inovatoare. DVD-ul „Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului” poate fi cumpărat de la magazinele de coloportaj din Arhiepiscopia Bucureștilor, sau online, accesând secțiunea Magazin a site-ului televiziunii Patriarhiei Române, trinitastv.ro.” – informează basilica.ro

Cu toate acestea, pe magazinul trinitastv.ro nu este încă de vânzare acest DVD. Celelalte DVD-uri costă 19,50 lei, dar există și o ofertă specială, cu trei DVD-uri ce pot fi achiziționate la prețul a două DVD-uri.

Cookies