FIT CITY

Din ce cauză A MURIT, de fapt, actorul George Alexandru

Actorul George Alexandru a murit, vineri, la ora 23.30, din cauza unei infecţii abdominale grave, a declarat, pentru Mediafax, managerul Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban. Potrivit managerului Institutului Clinic Fundeni, familia lui George Alexandru nu doreşte să fie comunicate şi alte informaţii despre suferinţa actorului. Totodată, Carmen Orban a menţionat că decesul actorului nu a suvenit în timpul vreunei operaţii.

Pe de altă parte, reprezentanţii Teatrului Nottara au declarat că actorul era internat de mai multă vreme în spital.

Printre filmele celebre în care a jucat George Alexandru se numără: E pericoloso sporgersi (1993), Asfalt Tango (1995), Balanţa (1992) sau Ultima noapte de dragoste (1980).

Actorul George Alexandru a fost unul dintre cei mai apropiați și devotați ai Teatrului Nottara și a trăit tristețea faptului că teatrul și-a suspendat activitatea, a declarat, pentru Agerpres, directorul Teatrului Nottara, Marilena Țepuș.

„Actorul George Alexandru a fost unul dintre cei mai apropiați ai acestui teatru și dintre cei mai devotați, 30 de ani de activitate neîntreruptă pe această scenă. Cu o săptămână înainte de a suspenda pe termen nedefinit spectacolele, a jucat în „Viața e suferință’ Comedie de bulevard, ultima premieră în care a apărut, un spectacol care nu a avut parte decât de trei — patru reprezentații. Din fericire, ea a fost văzută și de critici și de presă și de spectatori chiar în închiderea festinului nostru pe bulevard din octombrie. George Alexandru a trăit tristețea faptului că teatrul și-a suspendat activitatea pe o perioadă nedefinită și se pare că și asta i-a scurtat viața. Poate că e bine să înțelegem din asta și din celelalte lucruri că actorii au propria lor viață și propria lor sensibilitate peste care nu putem trece și peste care se pare că nici ei nu pot trece oricât s-ar strădui și oricâte personaje diabolice sau frumoase sau pozitive ar interpreta”, a spus Marilena Țepuș.

Ea a menţionat că trupul neînsuflețit al actorului este depus în foaierul principal al Teatrului Nottara.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button