Din cauza unui șofer care a parcat pe șină, linia 32 a fost blocată pe Șos. Alexandriei. STB: Tramvaiele au circulat deviat | UPDATE

11 apr. 2024
2661 afișări
Din cauza unui șofer care a parcat pe șină, linia 32 a fost blocată pe Șos. Alexandriei. STB: Tramvaiele au circulat deviat | UPDATE
Din cauza unui șofer care a parcat pe șină, linia 32 este blocată pe Șos. Alexandriei. STB: Tramvaiele circulă deviat. Sursa foto: Facebook - STB

STB îi anunță pe călători că linia 32 este blocată pe Șoseaua Alexandriei, spre Depoul Alexandria, din cauza unui șofer care a parcat pe șina de tramvai.

Societatea de Transport București anunță că s-au aplicat măsuri de deviere.

UPDATE, ora 18:50: STB a anunțat că linia 32 funcționează normal pe Șos. Alexandriei. Tramvaiele au fost blocate și deviate timp de 22 de minute, în intervalul orar 18:07 – 18:29.

Linia 32 funcționează normal pe Șos. Alexandriei. Blocare și deviere: 22 de minute (18:07-18:29).

Linia 32, blocată pe Șos. Alexandriei

Din cauza unei mașini care a fost parcată neregulamentar, pe șina de tramvai, linia 32 este blocată pe Șoseaua Alexandriei, după intersecția cu Str. Antiaeriană, pe sensul spre Depoul Alexandria.

Societatea de Transport București îi anunță pe călători că tramvaiele circulă deviat.

Linia 32 – blocată pe Șos. Alexandriei, dupa intersecția cu Str. Antiaeriană, pe sensul spre depoul Alexandria, din cauza unui autoturism parcat neregulamentar, pe calea de rulare a tramvaielor. S-au aplicat măsuri de deviere, anunță STB într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter, joi, 11 aprilie, la ora 18:22.

Ce s-a mai întâmplat azi la STB:

  • Liniile 11 și 44 au fost blocate pe Calea Giulești, în zona stației Piața Giulești, pe ambele sensuri, din cauza unui accident. Tramvaiele au fost blocate și deviate timp de 85 de minute, în intervalul orar 15:45 – 17:10.
  • Linia 62 a fost blocată pe Bd. Iuliu Maniu, între stațiile Universitatea Politehnică și Liceul Tudor Vladimirescu, pe sensul spre Grup Școlar Auto, din cauza unui accident. Troleibuzele au fost blocate și deviate timp de 35 de minute, în intervalul orar 14:20 – 14:55.

Te-ar mai putea interesa și: Tramvaiele 21 circulă, sâmbătă, doar până la Bucur Obor, iar de duminică merg pe un singur fir pe Calea Moșilor. Se montează infrastructura de șantier pentru consolidarea Hanului Solacolu

Cookies