Dimineață dificilă pe liniile STB 14 și 55. Ba a picat curentul, ba au fost probleme cu pantograful la prima oră

04 iun. 2024
679 afișări
Dimineață dificilă pe liniile STB 14 și 55. Ba a picat curentul, ba au fost probleme cu pantograful la prima oră
Dimineață dificilă pe liniile STB 14 și 55. Ba a picat curentul, ba au fost probleme cu pantograful la prima oră | Sursă foto: Inquam Photos George Călin

Dimineața zilei de marți, 4 iunie 2024, a fost una dificilă pentru STB, mai precis pentru liniile 14 și 55. acestea au fost blocate de 2 ori, într-un interval de o oră și 20 de minute. Astfel că, bucureștenii au fost nevoiți să caute rute alternative de transport.

Dimineață dificilă pe liniile STB 14 și 55

În această dimineață două linii de tramvai din Capitală au fost afectate de mai multe probleme care au dus la blocarea și la devierea circulație. Mai precis, mijloacele de transport public de suprafață afectate sunt:

  • Linia de tramvai 14,
  • Linia de tramvai 55.

Prima problemă anunțată pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți a avut loc în jurul orei 07:00. Mai precis, cele două tramvaie au rămas în zona bulevardului Pache Protopopescu din cauza unor deficiențe ale pantografului.

Această situație a afectate ambele sensuri de mers ale tramvaielor:

Tramvaiele 14 și 55 sunt blocate în continuare pe Bd Pache Protopopescu, pe ambele sensuri, anunța STB la ora 07:33. 

Deficiențele pantografului au fost remediate în jurul orei 07:40:

Tramvaiele 14 si 55 funcționează normal pe Bd Pache Protopopescu. Blocare si deviere: 35 de minute (07:05-07:40).

Cu toate astea, mijloacele de transformat public nu au circulat fără probleme pentru foarte mult timp. Imediat după re4medierea pantografului, pe traseul celor două linii a picat curentul. Astfel că, tramvaiele au mai fost blocate pentru alte 38 de minute pe bulevardul Pache Protopopescu.

Din acest motiv, STB a luat decizia de a devia tramvaiele:

Linia 14 și linia 55 au fost blocate 38 de minute pe Bd. Pache Protopopescu. Cauza: lipsa tensiune. Tramvaiele au circulat deviat (07:40-08:18).

La momentul redactării acestui articol, mijloacele de transport public funcționează pe traseul obișnuit.

Linia 14 circulă între terminalele „Pantelimon‎” și „Piața Sfânta Vineri”, având un total de 14 stații în care efectuează opriri. În ceea ce privește linia 55, aceasta funcționează între aceleași terminale, având tot 14 stații în care oprește.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies