ARHIVA B365

DIICOT: Un nou drog a intrat pe piaţa românească

Potrivit DIICOT, libanezul se numeşte Assaad Selman şi a încercat să vândă drogurile pe 8 ianuarie unui investigator acoperit contra sumei de 12.000 de euro. La audieri, Assaad Selman a declarat că drogurile au fost aduse din America de Sud de o mai veche cunoştinţă a procurorilor DIICOT, Sarieddine Wael.

Acesta a mai fost reţinut în iunie 2014, după ce a importat 302 grame cocaină pură din Venezuela prin DHL, livrarea fiind supravegheată de ofiţerii de la crimă organizată. Pachetul a fost lăsat atunci să ajungă la beneficiari — un brazilian şi un venezuelean, amândoi de origine libaneză—, care şi-au dat întâlnire cu un curier chiar în faţa unui fast-food din Piaţa Victoriei.

Cocaina crack este sintetizată sub forma unui bolovan transparent de culoare maronie. Se foloseşte pisată şi amestecată cu glucoză în ţigări. Ingerată sau chiar injectată, cocaină crack este extrem de periculoasă, deoarece creează uşor dependenţă. Drogul este foarte des întâlnit pe piaţa americană, ca o variantă mai ieftină la cocaina clasică.

Sursa: romaniatv.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button