DIICOT îi restituie lui Voiculescu plângerea legata de judecatorul Stan Mustaţă

de:
13 iun. 2014
0 afișări
DIICOT îi restituie lui Voiculescu plângerea legata de judecatorul Stan Mustaţă

Oficiali ai DIICOT au precizat ca plangerea a fost restituita deoarece nu este clara si nu este descrisa fapta penala, asa cum prevede art. 294 din Noul Cod de procedura penala: „In situatia in care plangerea sau denuntul nu indeplineste conditiile de forma prevazute de lege ori descrierea faptei este incompleta ori neclara, se restituie pe cale administrativa petitionarului, cu indicarea elementelor care lipsesc”, transmite Hotnews.ro.

Judecatorul Stan Mustata a facut parte din completul care a judecat dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, in care inculpat este si Dan Voiculescu.

Pe 29 aprilie, cu putin timp inainte de a intra in sala de judecata, Stan Mustata a fost ridicat de procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mita.

In aceeasi zi, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat ca nu il cunoaste pe Stan Mustata si ca a trimis o sesizare procurorului general in care solicita o ancheta la Directia Nationala Anticoruptie legata de modul cum a fost tratat acest judecator.

Cookies