Digul de pe Lacul Morii se redeschide pe 1 iunie

30 mai 2022
7160 Afișari
Digul de pe Lacul Morii se redeschide pe 1 iunie
Imagine generică de pe Lacul Morii, care arată amenajarea digului. Ilustrația este realizată în perioada Paștelui, 24 aprilie 2022. Sursa FOTO: expertul în administrație Sorin Ioniță

Digul de pe Lacul Morii se redeschide publicului din 1 iunie, de ziua Copilului, de la ora 17.00, anunță primarul Ciprian Ciucu, pe Facebook. Amenajarea aleilor, pistelor de alergare și delimitarea lacului, întreaga lucrare realizată de Primăria Sectorului 6 s-a încheiat.

Zona de promenadă a fost închisă de administrația locală Sector 6 la începutul lunii mai din cauza vandalizării pistei de alergare, dar și pentru a se putea avansa mai ușor cu lucrările de amenajare.

Pe toată perioada lucrărilor, plimbările în zonă (Bd. Virtuții – Insulă) nu au mai sunt permise, iar perimetrul șantierului a fost delimitat de către polițiștii locali.

Ce activități vor fi de 1 iunie pe digul lacul Morii

Digul de pe Lacul Morii va fi deschis miercuri, 1 iunie, de la ora 17.00 și se va petrece timp de calitate până aproape de ora 21.00, când soarele va fi ”înghițit” de apă.

Cetățenii vor fi întâmpinați de 12 statui vivante și 12 mascote, care le vor împărți baloane portocalii, precum soarele la apus, anunță Primăria Sectorului 6.

Atmosera va fi întreținută de trei cvartete de muzică clasică și jazz. Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, alături de viceprimari vor fi prezenți la eveniment.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies