Digitalizare în Sectorul 4: sediul de taxe și impozite de la Nițu Vasile se transformă în creșă

01 feb. 2021
459 Afișari
Digitalizare în Sectorul 4: sediul de taxe și impozite de la Nițu Vasile se transformă în creșă

Primăria Sectorului 4 a anunțat luni, prin vocea primarului Daniel Băluță, faptul că sediul de taxe și impozite de la Nițu Vasile se transformă în creșă.

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a anunțat luni pe pagina sa de Facebook un nou proiect: sediul de taxe și impozite de la Nițu Vasile se transformă în creșă.

Acesta vine în continuarea măsurilor de digitalizare a Sectorului 4, edilul anunțând că prin transformarea sediului de taxe și impozite de la Nițu Vasile în creșă cetățenii urmează să plătască online dările.

Primarul Sectorului 4 precizează că în urma acestui proiect de digitalizare, mai multe familii tinere vor fi sprijinite.

“Transformăm în creșă sediul de taxe și impozite de la Nițu Vasile.

Cum am reușit acest lucru? Prin digitalizare. Plătindu-ne taxele online, cu câteva click-uri pe telefonul mobil, putem renunța la ghișee, iar clădirile în care acestea funcționau vor căpăta noi destinații.

În acest fel sprijinim miile de familii tinere care în ultimii ani au ales Sectorul 4 să le fie casă”, a scris, pe Facebook, Daniel Băluță.

Sectorul 4 din București este unul dintre cele mai digitalizate din București, locuitorii beneficiind de mai multe aplicații unde se pot adresa instituțiilor sau achita diverse taxe.

Recent, Primăria Sectorului 4 a anunţat și că au fost demarate lucrările la noua staţie de metrou care va fi construită pe Şoseaua Berceni.

Totodată, la începutul lunii trecute, Daniel Băluțăa anunțat, tot printr-un mesaj pe Facebook, că Spitalul „Bagdasar-Arseni” va avea în curând o nouă Unitate de Primiri Urgenţe.

 

Cookies