ARHIVA B365

Dinamo București-Ceahlăul Piatra Neamț: peste 120 de polițiști asigură ordinea și siguranța rutieră

Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează menţinerea ordinii şi siguranţei publică, prin prevenirea manifestărilor violente, a actelor de vandalism sau a altor fapte antisociale.

Poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând totodată accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de şi din auto.

Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei face următoarele recomandări cetăţenilor:

– să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– să adopte un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi;
– să nu consume băuturi alcoolice dacă intenţionează să conducă autovehicule;
– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul celei mai apropiate patrule de poliţie, sau să apeleze la numărul unic de urgenţă 112;
– să respecte indicaţiile agenţilor rutieri care dirijează traficul rutier.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button