Diana Șoșoacă, trimisă la Spitalul de Psihiatrie. ”Acolo este locul ei”

22 mart. 2021
242 Afișari
Diana Șoșoacă, trimisă la Spitalul de Psihiatrie. ”Acolo este locul ei”

Diana Șoșoacă, trimisă la Spitalul de Psihiatrie. Deputatul PNL Pavel Popescu susține, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că este "dezgustat" de tot spectacolul oferit de fosta senatoare  AUR.

Pavel Popescu a postat pe Facebook un mesaj prin care își arată dezaprobarea față de atitudinea Dianei Șoșoacă de la protestul față de restricțiile anti-COVID de sâmbătă, scrie realitatea.net.

Acesta subliniază că, în timp ce senatoarea instigă la nerespectarea regulilor, pacienții COVID se chinuie să supraviețuiască în spitalele din țară.

„Pe mine ma dezgusta toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Sosoaca dansand pe Pink Floyd. Nu pot schita nici un zambet cand le vad, dimpotriva. Ma intreb de ce am devenit atat de inconstienti cu privire la aceste subiecte si cum ne putem distra pe seama lor in aceste zile. Dragilor, in timp ce aceasta descreierata instiga oamenii la nerespectarea regulilor va amintesc ca pe coridoarele spitalelor se tarasc pacienti cu tuburi de oxigen dupa ei, sectiile de ATI sunt pline si din ce in ce mai multi prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc. Poate ar fi bine ca personalul medical din prima linie sa distribuie niste video-uri live din lupta pentru vietile noastre. Poate asta ne va trezi totusi la realitate”, a scris acesta.

Diana Șoșoacă, trimisă la Spitalul de Psihiatrie

Mai mult, deputatul PNL, spune că locul  Dianei Șoșoacă este la Spitalul de Psihiatrie.

”Voi cauta solutii pentru o legislatie mai aspra impotriva unor fenomene de genul Sosoaca. Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie. Sau cel putin nu e in Parlament. Reactivam initiativa #faranebuniinfunctiipublice”, a mai scris acesta, pe pagina sa de Facebook.

 

Cookies