ȘTIRI

Diana Şoşoacă și-a luat țeapă. Câtă lume a venit la protestul inițiat de senatoare

Senatoarea Diana Şoşoacă a chemat sâmbătă oamenii la protest în București, doar că susţinătorii său au venit într-un număr restrâns.

Diana Şoşoacă a fost aproape singură la protestul anunţat chiar de ea pe Facebook ieri. Deși îndemnase oamenii să iasă în stradă pentru a protesta față de restricțiile din București, senatoarea a rămas dezamăgită de numărul mic al celor care i s-au alăturat sâmbătă.

A încercat, printr-un live pe Facebook, să schimbe placa și să cheme oamenii  la înmormântarea Corneliei Catanga, dar nici așa nu i-a ieșit.

„Ieşiţi o dată în stradă şi vă rog duceţi-vă la Cimitirul Ghencea, aprindeţi o lumânare şi puneţi un buchet de flori celei care a fost una dintre cele mai iubite şi mai de seamă cântăreţe de muzică lăutărească Cornelia Catanga. Mă întreb unde sunt colegii ei artişti? Unde sunteţi, că vă înfingeaţi toţi, să fiţi pe lângă ea. M-am săturat de telefoanele voastre când vă lamentaţi, în timp ce morţii voştri nu mai au parte de o înmormântare creştinească”, a spus Diana Şoşoacă.

Cornelia Catanga a fost înmormântată sâmbătă, la cimitirul Ghencea Civil din Bucureşti. Artista a fost răpusă de COVID-19. Cântăreaţa de muzică lăutărească a murit l 63 de ani, vineri dimineaţă, la Spitalul Universitar din Capitală.

Rămasă cu un gust amar după ce nici măcar fanii săi nu au ieșit la protest, Diana Şoşoacă și-a îndreptat atacurile către Raed Arafat și oamenii legii.

”Raed Arafat, nici nu meriți să ți se zică ”domnule” la ce mizerii ai făcut în România. Nu vă mai lăsați prostiți, nu mai faceți teste PCR, nu vă poate obliga nimeni. Faceți plângeri penale pentru polițiști, judecători, toți cei care v-au distrus. Nu o să mai aveți bani să vă plătiți casa, mașina, mâncarea. Încetați cu poziția ghiocelului. Dragi servicii, la luptă pentru România și români!”, a transmis Șoșoacă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button