Diana Șoșoacă nu mai știe ce să facă: Toți mă vor! Cine îi face intens curte, cine o interesează, la cine strâmbă din nas

10 mart. 2021
200 Afișari
Diana Șoșoacă nu mai știe ce să facă: Toți mă vor! Cine îi face intens curte, cine o interesează, la cine strâmbă din nas

Diana Șoșoacă, fostă senatoare AUR, spune că toate partidele vor să o coopteze, dar, cu toate acestea, ea nu este atrasă, cel puțin pentru moment, să adere, fiindu-i bine ca și independent.

Diana Șoșoacă este dorită de toate partidele. Cel puțin așa se laudă senatoarea. Însă, spune ea, desi toți o vor, ea nu vrea pe nimeni, simțindu-se bine ca și independent.

 

„Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară. Și mai am o pretenție de la PSD, având în vedere că au avut majoritate și au susținut Guvernul PNL abuziv și a susținut acele legi abominabile, le solicit să iasă public și să își recunoască vina, să își asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morți din spitale. În aceste condiții putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a spus, conform Digi24, Diana Șoșoacă, miercuri, la Parlament.

Senatoarea aleasă pe listele AUR a râs la declarațiile lui Marcel Ciolacu, care a spus despre ea că are o figură bună și că nu ar avea nimic împotrivă să se înscrie în PSD.

Ea nu a dorit să comenteze despre propunerile primite, dar întrebată dacă o atrage PSD a răspuns că „Nu!”

Diana Șoșoacă este senator independent după ce a fost dată afară din grupul AUR.

Cookies