Diana Şoşoacă îi cheamă pe bucureșteni la protest

07 mart. 2021
970 Afișari
Diana Şoşoacă îi cheamă pe bucureșteni la protest

Diana Şoşoacă îi cheamă pe bucureșteni la protest. Bucureștenii ies în stradă, duminică, 7 martie, senatoarea anunțând că susține acest protest din Capitală, care se va desfășura la Parcul Izvor.

Diana Şoşoacă îi cheamă pe bucureșteni la protest.  Locuitorii Capitalei ies în stradă și ei după ce sâmbătă au avut loc mai multe proteste anti-restricții în Europa, la Viena, Paris sau Londra.

La București, Alianța Părinților cheamă lumea la un protest, unul susținut și de senatoarea Diana Șoșoacă.

„Duminică, 7 Martie, începând cu orele 15.00, vă așteptăm la Parcul Izvor în fața Parlamentului la manifestație, pentru Libertate”, anunță Alianța Părinților într-un eveniment promovat pe Facebook.

Anunţul vine după ce în Bucureşti s-a anunţat scenariu roşu, la Timişoara este carantină, iar alte oraşe mari ale ţării se află sub restricţii.

Diana Şoşoacă îi cheamă pe bucureșteni la protest

Senatoarea i-a îndemnat pe români să iasă în stradă împotriva vaccinării.

”Ieşiti in strada si aparati-va odata copiii! Iesiti si aparati-va pe voi, pentru ca veti muri tragic, vaccinati cu niste produse de care habar nu aveti ce sunt, cum sunt si ce efecte vor produce”, a spus Diana Şoşoacă pentru Cetateanul.net.

Diana Şoşoacă consideră că este vina PSD pentru faptul că la guvernare a ajuns coaliţia PNL-USR-PLUS-UDMR, deoarece au pierdut încrederea populaţiei când, având majoritate în parlament, au votat legile prin care românilor li s-au aplicat restricţii pe timpul pandemiei.

Comitetul pentru Situații de Urgență a decis noi restricții în București după ce Capitala a reintrat în scenariul roșu. Acestea intră în vigoare din această noapte, de la ora 00:00.

Astăzi se împlinește un an de la primul caz de COVID din București. Sâmbătă, 7 martie 2020, era confirmat primul caz de COVID din București. Era vorba, atunci, despre un bărbat de 49 de ani, care venise pe 27 februarie de la Roma, din Italia. La acel moment Roma nu era o zonă considerată focar de COVID – 19.

În București, în total, au fost confirmate pânâ ieri 133.358 de cazuri de COVID.

Cookies