ȘTIRI

Dezvăluirile unei supraviețuitoare a accidentului din Muntenegru „Nu știu cum am ieșit”

Mihaela Niculescu se afla în spatele autocarului şi i-a văzut pe ceilalţi turişti cum au zburat prin parbriz, când autocarul de 25 de tone se lovea de stânci. Turista norocoasă a fost salvată însă de crengile copacilor şi de nişte muntenegreni care au sărit în ajutorul victimelor.

„După ce s-a izbit de parapet, am văzut cum se sparg geamurile de la parbriz şi cei din faţă au început să fie spulberaţi, ridicaţi de pe scaune şi eu nu ştiu cum am ieşit din autocar, şi m-am trezit în nişte pomi”, a povestit femeia pentru Rtv.net.

„Mii de mulţumiri celor din Muntenegru, datorită lor suntem aici în viaţă şi celor de aici, care cu tot devotamentul au avut grijă de noi şi ne tratează cu cea mai mare grijă”, a continuat Mihaela.

Românca supravieţuitoare a povestit clipele de coşmar care au urmat după ce autocarul s-a izbit de stânci. 

„Când m-am trezit în pom, am început să strig şi la scurt timp s-au auzit drujbele, veneau să taie pomii ca să-şi caute loc şi am fost luată pe o targă şi dusă cu ambulanţa la spital. Am fost singură în ambulanţă. Pe fiecare cum îi scotea îi ducea la spital într-o viteză nemaipomenită. N-am putut să-mi explic, m-am gândit că poate şi ceilalţi vor fi salvaţi şi ne vom întâlni cu toţii la spital”, spune femeia.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button